Вітаю Надійку з Днем народження ! Солнце, звездочка, искринка – Ты красива, как картинка! Тебя все просто обожают – С Днем рожденья поздравляют! Пусть сопутствует Фортуна, Сняв загадочности маску, И всегда ты оставайся милой, Как принцесса в сказке!
З днем народження, Надійко!!! Нехай промінчик сонця у цей день Тебе розбудить ніжним поцілунком, Нехай любов близьких тобі людей Для тебе буде кращим подарунком. Хай щастя посміхається тобі І успіх супроводжує у справах, Хай будуть у житті лиш ясні дні, А доля милосердна і ласкава!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
З Днем народження тебе вітаю, Та нехай твій Ангел тебе оберігає. Стежку життя квітами барвистими посипає, Мир, злагоду, любов дарує та в усьому допомагає!!!
Надійко,вітаю Тебе з Днем Народження! Бажаю рости здоровою та щасливою, багато усмішок в житті, вірної дружби та неймовірних вражень!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: