З Днем народження Тебе ми вітаєм, І бажаєм на всі літа: Будь такою, як ми Тебе знаєм, Проста, ніжна і всім дорога. Хай і щастя, і сонця вітрила, Мчать Твій човен до тої землі, Де панує лиш радості сила, Де збуваються мрії усі!!!!!!
Вітаю тебе, Наталочко, з днем народження! Будь здоровою, будь щасливою! жінці так мало потрібно для щастя і навіть те, що десь у далекому безмежному інетпросторі люди, з якими ти вряд чи коли зустрінешся, памятають про твоє свято - це також кусочок щастя. Нехай Бог тебе благословляє!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
В цей дорогий для серця день, Бажаю квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань ! Від сонця світла і тепла , Щоб доля щедрою була ! І не спинити часу лік , Нехай щастить весь довгий вік !
Наталю, вітаю з Днем народження!!!! Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле, гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта!
З Днем народження сердечно вітаю!!!!!!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта, хай життя завжди цвіте розмаєм і хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю здоров'я міцного і многая літ!!!!
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Дівчата, щиро вам всім ДЯКУЮ за привітання! Дуже приємно читати ваші побажання! А я сьогодні була цілий день на городі, копала картоплю. Дуже змучена. Тож ваші слова мене трохи підбадьорили. А святкувати буду завтра в ресторані.