Дорога ОКСАНО!!!!! ВІТАЮ З ДЕМ НАРОДЖЕННЯМ!!! Нехай жіноче щастя квітне веселково, і хай лунає скрізь привітне слово, хай Бог благословляє твою долю, і вбереже тебе від розчарування і болю. достатку, щастя, радості й любові, родині твоїй в доброму здоров’ї!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Бажаю, щоб твій шлях був чистий і ясний, як сонце, прозорий та світлий, як небо, щоб на ньому завжди цвіли червоні троянди кохання, білі лілії вірності та зелені гілочки надії, щоб щастя і радість супроводжували тебе в житті, а океан здоров'я завжди тебе омивав, а поруч нехай крокують вірні друзі і просто хороші люди!
Дорога Оксаночко!!!Всім серцем вітаю з Днем народження!!!
На незбагненному цім світі, Де на долоні все, як є — Тобі Варення День привітно Сьогодні руку подає!!! Сьогодні щиро привітають Тебе і друзі, і рідня, Здоров'я, щастя побажають, І море радості щодня! Прийми ж від мене подарунок: Троянди у рясній росі, Палкого сонця поцілунок, Весну у всій своїй красі. До тебе нехай вітер лине На журавлиному крилі, Хай у тобі живе дитина І мудрість матінки-Землі. Нехай Тебе завжди удома Чекають люблячі серця, Бажаю не пізнати втоми Й доводить справи до кінця!!! А щоб твоє чудове свято В душі лишило добрий слід, Прийми від мене цю присвяту Й живи, як мінімум, — сто літ!
Як хочеться подарувати тобі долю І прихилить до тебе білий світ, Щоб в щасті ти жила без болю Багато довгих і яскравих літ! Благополуччя тобі зичу й удачі, Здорова будь й красива, мов весна, І щоб в любові не пізнать нестачі, Бо Богом раз дарується вона!
Оксанко! Вітаю з Днем Народження! Бажаю тобі міцних снів, насичених днів і ночей, Бажаю сіяти як зорі вночі, Бажаю завжди бути на висоті, Бажаю бути пяною від кохання. Ну і звичайно, цінувати життя Й здійснювати свої бажання!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: