оце вона полює за голубами а я полюю з фотіком за нею :)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
ага, ще скажи, що твої вікна у мої впираються))))Якщо знайомі то заходь на малинову настойку ;)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
І я провчилась в Тернополі 4 роки! Дуже скучаю за цим прекрасим містечком! Особливо по вул.Чернівецькій на якій я усі ці роки прожила. Ластівко,а це що в горщиках чері чи щось інше?Дуже гарно виглядає,а кіт,то взагалі слів бракує!
Нє, дівоньки, не злуки і не київська)))Наші ж будинки всі як близнюки. На вікні балконі помідорки (були), бо та полювальниця за голубами все завалила.
а пташечки прилітають? не відлякує їх така яскрава годівничка? і на чому вона кріпиться?