З днем народження! Нехай життя бурхливою рікою, тече туди, де вихід в краще завше є. Сонячного неба по житті, трішки хмаринок для азарту, але не грозових... таких, щоб тільки додавали гостроти в житті. Грози і вітру хай буде як найменше у житті і всіх благ, які тільки можуть бути у житті. З днем народження!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Лорі,прийми мої вітання з Днем Народження! Хочу побажати Тобі великого натхнення, максимум життєвої енергії, наснаги та неземних почуттів!!! Здоров'я міцного і всього найкращого!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Вдохни поглубже и присядь. Готовься - я начну желать: здоровья, счастья и удачи. Плюс миллион счастливых дней, плюс сто друзей и сто рублей - и безналичных, и наличных,- и приключений романтичных! Чего не хватит, не беда - желай и вписывай
Бажаємо миру і світлої долі , Запалу , енергії , сили доволі . Творчого вогнику , віри й наснаги , Щедрості серця , людської поваги . На довгих стежках життєвої ниви Будь завжди здорова й завжди щаслива !
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Нехай завжди на життєвому шляху Вам світить зірка удачі і супроводжують Вас яскраві досягнення у творчій праці, успіх у всіх започаткованих справах, підтримка надійних друзів та однодумців.
--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны, Я прошу у нее соль и текилу!!
Щиро вітаю Тебе з Днем народження! Бажаю миру і світлої долі, запалу, енергії, сили доволі. Творчого вогнику, віри й наснаги, щедрості серця, людської поваги. На довгих стежках Твоєї ниви - будь завжди Ти здорова і щаслива!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!