Хай розфарбовує зима у білосніжні, У ясні дні стежиночку Твою, Нехай весна віддасть тепло і ніжність, Й любов п"янку і чисту,як сльозу. Нехай Тобі дарує літо ласку, А смуток й біль відносить в небуття, Хай осінь подарує Тобі казку, Яку Ти згодом втілиш у життя. А я Тобі подарувати хочу- Усе,що називаєм щастям ми: І сонця блиск і ніжний подих ночі, Весь світ,лише щасливим будь завжди!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Щиро здоровлю тебе ! І бажаю так багато всього доброго і світлого! Хай ЗАВЖДИ, ВСЮДИ і ВСЕ буде солодким, але не приторним, гарячим, та не обпалюючим, яскравим, а не засліплюючим. Нехай всякчас поряд будуть міцне плече, добре слово, любляче серце і дружня долоня!
Дорога Оксаночко! Від щирого серця - і щастя земного, І сонячних днів, і веселих пісень, Міцного здоров’я і неба ясного, А все це тобі - у народження день!
Міцного здоров'я Тобі та всім рідним, радості, сонечка, квітів та щасливих посмішок! Кохання, вірності та довгих щасливих літ в теплому родинному колі!
Дорога Оксаночко!!!!Щиро вітаю Тебе з Днем народження!!!!Прийми найкращі побажання від душі!!! З Днем народження вітаю Щастя й долі Тобі я бажаю, Здоров'я небесної благодаті, Миру й злагоди у хаті.
Нехай любов незгасно світить, Хай доля радісно співа, Для Тебе усі найкращі квіти І найласкавіші слова.
Бажаю Тобі життя прожити Без сліз, без горя, без біди. Нехай воно щасливим буде Сьогодні, завтра і завжди! З Днем народження!!!!