З днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров'я я Тобі бажаю, Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ обливає, Нехай Тебе радість завжди зустрічає, Нехай Тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю Тобі від душі.
Хай пливе щасливо твій життєвий човен, І минає легко береги круті, І любові буде хай завжди він повен- То найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять Іскринки радості й чекання, Нехай не знає серце зрад, А тільки радість і кохання! З Днем народження!
Нехай з тобою буде поряд веселий сміх і ніжний погляд . Хороший друг і пісня тиха , що розганяє тугу й лихо . Очей коханих два озерця , неспокій думки твого серця . Хай омине тебе нещастя , живи і мрій, бажаю щастя !
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Бажаю успіху, міцного здоров'я, цікавих буднів, яскравих вражень та всього найкращого! Гарного святкування
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Дорога,люба Інесочко!!!Вітаю з Днем народження! Нехай жіноче щастя квітне веселково, і хай лунає скрізь привітне слово, хай Бог благословляє Твою долю, і вбереже Тебе від розчарування й болю. Достатку, щастя, радості й любові, родині Твоїй в доброму здоров’ї!!!!
Бажаю я добра і миру! Світанків сонячних, привітних, А днів прекрасних, теплих, світлих. Ночей спокійних, не тривожних, А щастя стільки, скільки хочеш! Здоров'я вдосталь і без ліку, Кохання щирого довіку! З Днем народження!!!!!!