Lana, дякую за фото я також такого не бачила, так дивно якось..
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Я не маю змоги спостерігати, бо випила лікарства і вмостилась в ліжко
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
домовились, вже виздоровлюю! Добре, що я заглянула в цю тему, а то б прогавила хованки місяця-)
--------------------
А я щойно інакше спостерігала... Місяць, який зараз є повним, було видно у вигляді тоненького серпочка (як старий), а зараз той серпочок вже став широким! Але шкода, що я початку не бачила...
А я все на балкон час від часу виглядала. Якби не дрімфуд, то й забула б. Щоб спочатку до кінця це все бачити, треба напевно взяти велику пачку насіння і на вулиці на лавочці сидіти (трошки довго, аж шия заболіла). А взагалі дуже гарно, я вперше бачу....
Я теж! Шкода, що фотоапарат слабенький, не відтворив повністю краси! А ще цікаво- коли наводила об"єктив- місяць начебто скакав- неможливо було впіймати зображення. Я спочатку гадала, що то руки так тремтять, притискала фотік до деревини в садку, але місяць все одно "танцював". Тому, коли дивилася на небо- зображення було рівне, чітке, а на фото- зигзаги якісь.
Я теж вчора дивилася на затемнення десь приблизно о 00:15, після Ваших фото... чоловік 2 години виглядав місяця з вікна ..але все-таки дочекався того видовиша