Як чоловікові зрозуміти вагітну дружину: 1-3 місяці 1. Щовечора влаштовуйте собі отруєння - наприклад, їжте прострочену рибу і запивайте молоком. Потім дізнаєтесь, навіщо. 2. На наступний ранок вставайте, випийте снодійного і йдіть на роботу. Якщо сильно нудить - залишайтеся вдома, але будьте ласкаві прибрати і приготувати обід. 3. До ніг прив'яжіть мішечки з піском - по півтора кілограммма. 4. Їжте сир. Якщо не хочеться - по трохи. 5. Це не їжте, вам не можна. Це - теж. І це. Краще - яблучко. 6. Киньте газовану воду, ви що? 7. Приляжте і з'їжте ще йогурт. 8. Витирайте, раз знудило. Не кличте дружину - вона зайнята. 9. Сходіть в поліклініку і здайте кров з вени на СНІД і сифіліс. 10. Тричі на місяць проходьте огляд у проктолога.
3-6 місяців 1. До живота спереду прив'яжіть матрац з водою. 2. Коли одягаєтеся - не відв'язуєте його, так і дивіться TV. 3. Спати теж з матрацем. Як-як? На боці! 4. Не забудьте випити снодійного з ранку. 5. А перед виходом на роботу - літр води. 6. На ніч теж випийте літру води і сечогінного. 7. У ніс вставте ватку так, щоб повітря проходило, але була б легка одишкаа. Ватку носите постійно. 8. Важко дихати? Провітрюйте кімнату частіше - деяким допомагає. 9. Сходіть в поліклініку і здайте кров з вени. Як на що? На СНІД і сифіліс. Неважливо, що ви вже здавали. 10. Тричі на місяць проходьте огляд у проктолога. Матрац не відв'язуєте.
6-9 місяців 1. Щоранку сідайте на стілець і крутіться по 10 хвилин. Коли вестибулярний апарат остаточно відмовиться з вами співпрацювати - вставайте і збирайтеся на роботу. Ах, вас гойдає? Співчуваю, це пройде. 2. Матрац накачайте посильніше. 3. Випийте сечогінного, а на роботі пийте по склянці води щогодини. 4. Постарайтеся не відлучатися з робочого місця дуже часто. Будьте бадьорим і працездатним протягом всегор робочого дня. Якщо у Вас це виходить дуже легко - збільшіть свою щоденну дозу снодійного. 5. Збільшіть також вагу мішечків з піском, які ви прив'язуєте до ніг: нехай будуть тепер по 2 кілограми кожен. 6. Увечері, не одв'язуючи матрац, лягайте в ліжко і будьте приголомшливим коханцем! 7. Якщо ж вам здається, що у Вашої дружини з'явився інший чоловік - будьте поблажливі. 8. Приділяйте дружині більше вашого часу і уваги. Уявіть - адже і їй теж важко! 9. Сходіть в поліклініку і здайте кров з вени. Як на що? Та все на теж - на СНІД і сифіліс. 10. Тричі на місяць проходьте огляд у проктолога. Звичайно з матрацем, що за питання?
Оце дійсно класс!!! Вони би цих 9місяців не протримались,на перших троьх би здалися А як би ще написали що пиво не можна пити,то то взагалі трагедія би була
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Вибачте, що російською мовою. Склероз: забула, що можна повідолення виставляти тільки українською мовою.
Мужская логика: Когда девушка просит подарков — она корыстная… Когда она просит внимания — она надоедает… Но, мужчины, запомните!!! Когда она ничего не просит — она офигенная!!! Но, у неё уже всё есть и, Вы ей нахрен не нужны!!!
Муж хотел завести любовницу,… я отговорила- " Мол дорого, не потянем»… Лучше я заведу любовника… лишняя копейка в доме не помешает:)
Путь к сердцу мужчины лежит через его желудок… ЧТО ЗА БРЕД ??? Вы реально думаете, что он ходит к любовнице, чтоб борща пожрать!!! =)))
Я вся така легка, така повітряна, така неземна, така смілива, незрівняна....Короче, п'яна я сьогодні!
Більше всіх я ненавиджу свою совість...зараза...бурчить постійно. І ще силу волі - ця взагалі десь шляється...
Дівчата, хочете пораду, як примусити чоловіка швидко повернутися з гулянки? Пишете йому СМС: "Бери вино і приїжджай, мого до ранку не буде!". А після цього відключаєте телефон....
Добре бути жінкою років тридцяти… Можна зустріти чоловіка на 10 років старшого або на 10 років молодшого… Який діапазон,… які перспективи… Двадцятирічним дівчатам половина опцій недоступна!))))
Не істи після шести придумали мазохісти, а жінки по доброті душевній їх підтримали.
Жінка – дивна істота, в якої є день народження, але немає року народження.
Мій кіт зазвичай не заперечує, щоб я спав у своєму ліжку. Але на самому краєчку.