рецепт "Сплячого засранця" записала, навіть знаю кому його приготувати
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дорогий Дідусю Морозе!!! Я була гарною дівчинкою весь рік... Хм... Ну, майже весь рік... Хм... Ну, інколи... Хм... Ну, пару разів то точно була!!! Ой, та й ладно... Куплю все сама!!!
Дорогий Дідусю Морозе!!! Я була гарною дівчинкою весь рік... Хм... Ну, майже весь рік... Хм... Ну, інколи... Хм... Ну, пару разів то точно була!!! Ой, та й ладно... Куплю все сама!!!
Це про нас-дорослих,а моя мала каже:" А,він і так до мене прийде." Десь підсвідомо,мабуть,розуміє,що не можуть її залишити без подарунка.
Цитата: galalviv
Це про нас-дорослих,а моя мала каже:" А,він і так до мене прийде." Десь підсвідомо,мабуть,розуміє,що не можуть її залишити без подарунка.
Це вже дійсно , що діти знають , що подарунок буде точно.
Темно...опущены все шторы.. У мужа тридцать семь и два ...:)
ХА-ха, сміялися разом з чоловіком, і він сказав, що ми, в смислі всі жінки - відьми...
Цитата: Ластівка
Київ. Стоїть мужик в заторі, раптом стук в вікно: -Доброго дня, розумієте терористи захопили Януковича і вимагають викуп 10 000$ інакше вони обіллють його бензином і спалять. Ось ми вирішили пройтись по машинам хто скільки дасть... - Добре, зливайте ВСЬО..)
Ластівочка, ото розсмішила, мало по підлозі не валялися...
Ворожіння по льоду: У морозну ніч дівчина збирається гадати по льоду, повинна полити водою дорогу перед своїми воротами і стати поруч з відром. Дочекавшись перехожого, вона дізнається про себе багато цікавого.
Бабуся купує живу рибу: – Онук, у вас риба свіжа? – Ну, бабусь, вона ж жива. – Я теж жива …
Розмовляють дві подруги: - А мені мій вчерa каже: “Шо ти тaкaя худa? Іди-но торт з’їж”. - А твій … це хто?! - Ну … Внутрішній голос.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Дівчата, перепрошую, що російською, але "непереводимо...." Потягнула з Хлібопічки
Проснулась, встала, потянулась, И голой подошла к окну. Полсотни мужиков свихнулось Полсотни - вытерли слюну. КАМаз Черроки въехал в дверцу, В бассейн свалился вертолёт, Схватился в скверике за сердце Седой, почтенных лет народ. Случилось в озере цунами, Вулкан изверг поток страстей, Стояли с вздутыми штанами У дома дядьки всех мастей. Сошёл с орбиты спутник малый, На дубе вспучилась кора… Она зевнула, и сказала: - Вот скука! Всё, как и вчера
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)