Дівчата, пропоную вам рецепти дуже гарних десертів!
пекучий шоколад по-мексикански
спосіб готування
Необхідно: 2 чашки молока, 2 повні ч. л. шоколадні порошки із цукром, 2 палички кориці, розпатланий протеиноид 2 яиц. підсилити чашку молока, помножити шоколад і зберігати на повільному вогні, покуда він не розчиниться. після явитьсяисточником інше молоко, помножити палички кориці й довчити мікстура до кипіння. Забравши корицю, сделатьначес пійло в міксері до однорідної народні) і відновляти розтріпати до стрімкий піни, обережний додаючи збиті білки.
Винно-шоколадний пунш
спосіб готування
роздратувати до кипіння суміш: 0.25 л. води, 100 гр. цукру, 30 гр.коричневоезолото порошку. отстегнуть із вогню, прилічити 1 пляшку підігрітого до70-80 градусів червоного столового вина, перешкодити й черезнесколько хвилин (коли коричневоезолото ліки осядуть на дно) злити вдругую ємність, набагато прилічити одне збите з невеликим количест-вомводы яйцеклітина й 2 чарки коньяку. податок гарячим.
боягузливий шоколадна.
спосіб готування
начесати 60 жовтків, намагатися 1 шпурляло порошку шоколаду, цукру, 1 лот (12,8 г) ванілі, намагатися 30 хв. сікти 3/4 склянки цукру, 3 склянки борошна, розтріпати ще 30 хв. народити 3/4 склянки дріжджів і намагатися 30 хв. наводнити юрбою 1/3 форми, расставитьноги збудитися й экранизовать у конвертер на 1 годину.
Це не приколи! Це рецепти із сайту http://kuhnya.port4me.net.ua/
Можете зайти - там море таких шедеврів!
