Населення України - 45 млн. З них 12 млн. - пенсіонери. Для роботи залишається - 33 млн. 14 млн. вчаться в школах, вишах, ПТУ. Отже, для роботи залишається 19 млн. 5 млн. ходить у дитячий садок. 8 млн. - безробітні (або поїхали на заробітки за кордон), а ще 2 млн. - державні чиновники. Отже, для роботи залишається 4 млн. 1 млн. служать у місцевих радах, а ще 1 млн. - це їх обслуговуючий персонал. Півмільйона служать в арміїї і ще пів - у МВС. Разом, для роботи залишається 1 млн. 300 тис. перебувають у лікарнях, 699 998 - ув"язнені. Для роботи залишається двоє - ти і я. А ти зараз читаєш оце... Зрозуміло, чому я так втомлююсь! Тільки я одна працюю в цій країні!
--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Устами дитини Говорю я вчора по скайпу з приятелькою а внеї гостює брат з внучкою,приїхали з міста.Дитині минуло 2 роки але така говорушка.Приятелька живе в селі і в них багато овець а зараз мають маленьких ягнят.Ми говоримо,мала підскакує коло комп. тай збираються вже додому.Я питаю якого баранчика хочеш брати з собою ,білого чи чорного? Синьо-жовтого каже Ото україночка
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Розмовляють двоє чоловіків: - Ходімо, куме, до бару. Я пригощаю. - Дякую, куме, але я зав'язав. - Що трапилося? - Минулого разу прийшов додому, двері відчинила теща, а у неї лице було зеленим. Тільки зранку вона сказала, що то маска із огірків, а я цілу ніч присягався більше не пити.
Розмовляють два чоловіки: - Цигарку будеш? - Ні, я вже кинув палити. - Як? - Повертаюся пізно вечером із роботи, йду парком. Закортілося запалити цигарку. У мене, як назло, вони скінчилися. Бачу, йде попереду молода дівчина. Підійшов ззаду і попросив цигарку... - Ну і що? - Вона із трьох ударів послала мене на півроку у лікарню.
--------------------
Фрази, що викликають паніку: 1) невірний логін або пароль. 2) я хочу з тобою серйозно поговорити 3) до дошки піде... 4) це буде не боляче.
Єгипетські акули бачили багато чого, але росіян з криками: " Опа, дельфінчик!" бояться досі.
– Ти мене кохаєш? – Угу – Ну що значить угу? – Кохаю-кохаю. – А чому ти говориш так, начебто хочеш щоб я від тебе відчепилась? – Тобто? – Ну що це означає ”кохаю-кохаю”? – А що це по-твоєму означає? – По-моєму, це означає "відчепись"! – Я не розумію, що ти хочеш? – Щоб ти сказав "кохаю". – Але я сказав "кохаю", навіть два рази. – Ти не так сказав. – А як треба було сказати? – Треба було сказати "кохаю" – Ну добре, кохаю. – Чудово! – Ти задоволена? – Ні. – Ну що ще не так? – Ну чому ти не можеш сказати просто "кохаю"? Навіщо додавати це "ну добре" щоб я від тебе відчепилася! – О боже... – Що, вже набридла? Так? – Ти що, знущаєшся?
--------------------