про татів:
Дитина стояла в ліжечку і пускала слину. Ну, ясна річ, зуби ріжуться. Чоловік вирішив витерти, але як! Взяв дитину за голову і лицем до простирадла витер ...
Мама їде на два дні по справах і просить чоловіка відвезти сина вранці в садок. Далі історія зі слів вихователя дитячого садка. Прийом дітей в садку закінчується в 8:30. В 10:20 розчиняються двері дитсадка, дитина в соплях, сльозах. За руку його тримає такий же знавіснілий тато і, зриваючись на нервовий крик, запитує: «Ну що, цей садок чи ні? Цей в районі останній! »
Мій чоловік сина один раз забув. Забрав з садка, довів до машини, сказав обійти машину і сісти в задні двері. Поки дитина оббігала машину, він завівся і поїхав. Побачивши потім в дзеркало біжить слідом дитина в сльозах, дуже здивувався
Одного разу вникнула в слова колискової, яку співає наш тато. Співає завжди одну й ту ж пісню, причому із закритими очима: «Спи, моя радість, засни ... У будинку згасли вогні ... Рибки заснули в садку ... Зайчика втекли в конуру (пауза) ... А чому? (Пауза) ... Та тому, тому що ми пілоти ... Небо наш, небо наш рідний дім (і приспів до кінця) ... »А потім знову про радість і про зайців в будці ... Цей монотонний бред магічно діє на дочку ... Спочатку вона уважно дивиться на сплячого і співаючого тата, а потім, як під гіпнозом, повільно моргає і засинає.
Потім я буджу чоловіка і прошу, щоб він перестав нести ахінею, клієнт вже готовий
Наш тато качає малюка з піснею «У солдата вихідний, гудзики в ряд» Малому подобається! А ще з його «творчості»: - «Тра-та-та, тра-та-та, збезчестили кота, чижика-собаку, Петьку-забіяку ...» Каже, мовляв, малої все одно не розуміє слів, головне мелодія
Сучасні казкарі
Чоловік розважає дитину - гримить брязкальцем і примовляє в такт: «Крыша хлопает в ладоши, анаша была хорошей.. ...»
На днях почула, як знайомий розповідає казку своїй 11-місячної доньці: «Посадив дід бабку, Жучку закопав і одружився на онуці». Сучасна казочка ...
Попросила чоловіка з донькою домашнє завдання по письму зробити. Завдання - маленький диктант. Чоловік диктує: «З нового рядка з великої літери: Їжачок-пробіл - спить» ...
Зварила я недавно пельмені, розклала по тарілках, покликала своїх обідати. Дівчата розкапризувалася: вони ще гарячі, нехай охолонуть спочатку! Папа наш взяв перше, що попалося під руку (виявилася книжка казок Чуковського), і почав розмахувати над тарілками, примовляючи: «Добрый доктор Айболит - он пельмени охладит!!» Охолодив адже все-таки! Креативний підхід рулит!