Наталочко, від щирого серця вітаю з днем народженням!!! [center]Від всього серця я бажаю Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття.
[/center]
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
З днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров'я я Тобі бажаю, Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ обливає, Нехай Тебе радість завжди зустрічає, Нехай Тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю Тобі від душі.
Наталія! вітаю з Днем народження. Хай пливе щасливо твій життєвий човен І минає легко береги круті, І любові буде хай завжди він повен, То найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять Іскринки радості й чекання, Нехай не знає серце зрад, А тільки радість і кохання.
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
З Днем народження вітаю! І Тобі я побажаю Щастя, радості, кохання, Щоб здійснились всі бажання, Миру, ніжності, добра, Щоб здоровою була. Щоб цвіла, мов квітка навесні, Гарним, пишним цвітом А в душі щоби було Тепле, ясне літо. Побажаю ще й удачі, Щасливої долі, На Канарах зо дві дачі І грошей доволі. Щоб в житті могла здолати Височезні гори, Хоч раз в рік відпочивала На Червонім морі. З Днем народження!!!!!!!!
Наталя, бажаю Вам безмежного натхнення до улюблених справ, багато позитивних вражень та цілодобового хорошого настрою!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: