Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Дача, город, урожай..., хвалимось
Olenochka
17 серпня 2011 20:20
Повідомлення #411


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: lana
Кавуни теж уродили нівроку. Лежать на бахчі, мов смугасті кабанчики.

Ланочко чи ви поливаєте кавуни а то ми пробуємо їх виростити але не дуже знаємо як їх вирощувати
Перейти на початок сторінки
lana
17 серпня 2011 21:19
Повідомлення #412


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Olenochka,

Ні, не поливаємо жодного разу, хіба що , коли садимо, якщо не вистачає вологи. як і огірки, сіємо по 3-5 шт. в ямку , десь через метр- півтора.Потім, коли зійдуть, прориваємо, залишаючи по 1-2 ростки. Разів 2-3 прополюємо, доки не вистеляться, а потім бур"ян ( найчастіше щирицю), ми не вириваємо. Вона і трішки захистить у спеку, від вороння, а ще не підніме землю. Коли добре розстеляться, залишаємо пагони метра по 1.5, краї відщипуємо. І чекаємо. Звісно, якщо поливати хімією, вони будуть більші, але ми не даємо нічого. Тому великих кавунів у нас з десяток, а решта- по 2-5 кг. Але вониі смачні і безпечні.Оці сорти нам найкраще вдаються, хоча садимо і "вогник", коли " Ярило".А от дині цього року посохли. Не зірвали жодної. Може тому, що дуже потепліло, а ще у нас же чорноземи . Взагалі, у 19 столітті у нашому місті була "дача" Голіциних ( Їх потомок Джеймс Голіцин- Стрєліцкий проживає в Лондоні і дуже часто приїздить на Карлівщину.)То існували теплиці, в яких вирощували ананаси і відправляли в Петербург. А під час війни німці ешелонами вивозили нашу землю до Німеччини.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
17 серпня 2011 21:39
Повідомлення #413


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Ланочко дякую за відповідь :1f7: (поїду ввечері на город і зроблю фотку нашого кавуна :p0127: )))
Перейти на початок сторінки
gutka
18 серпня 2011 22:54
Повідомлення #414


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
мої гладіолуси

Перейти на початок сторінки
Яруська
19 серпня 2011 19:38
Повідомлення #415


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
А у нас в цьому році отакі красунчики уродилися!





Хто відгадає, що це, тому нічого не буде! :laughing:
Перейти на початок сторінки
lingrod
21 серпня 2011 20:55
Повідомлення #416


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Яруська,
Цитата: Яруська
Хто відгадає, що це, тому нічого не буде!

Мангольд? Який він на смак, що з нього готуєте?
Перейти на початок сторінки
Яруська
22 серпня 2011 00:34
Повідомлення #417


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: lingrod
Мангольд? Який він на смак, що з нього готуєте?

lingrod, вгадала! Не повіриш - ще не готувала нічого... :fellow: Один раз використали листя замість бурякового, коли мама робила голубці. А я читала, що мають використовуватись черешки. Я щось в цьому році перший раз посадила, то ще досвіду не маю... :bully:
Перейти на початок сторінки
lingrod
25 серпня 2011 00:02
Повідомлення #418


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
ole4ka,
Цитата: ole4ka
напишіть будь ласка назву квасолі, і від якого виробника, в мене обожнюють шпарагівку,

Прошу пробачення, не замітила відразу запитання.

Ось такий був пакетик з насінням (фото з інтернету, бо наш не зберігся)


Але на зображенні на пакетику не такий вигляд як насправді. :fellow:
Перейти на початок сторінки
lingrod
25 серпня 2011 00:05
Повідомлення #419


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Яруська,
Цитата: Яруська
Один раз використали листя замість бурякового, коли мама робила голубці.

То ви голубці закручуете в бурякове листя? чи просто вистеляєте каструлю? цікаво.
А про мангольд я теж лише в журналах читала, ще сама не прониклася його необхідністю.
Перейти на початок сторінки
Яруська
25 серпня 2011 08:26
Повідомлення #420


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: lingrod
То ви голубці закручуете в бурякове листя? чи просто вистеляєте каструлю? цікаво.

lingrod! То в мене мама деколи любить готувати голубці з кукурудзяної крупи загорнуті в бурякове листя.
А за мангольд я також читала в інеті. Виявляється, чим більше зривати в нього листя, тим більше він випускає молодих листочків! І так - до пізньої осені! І дійсно, переконалася в цьому. Поки не чіпала свій мангольд, він був все якийсь одинаковий за розміром. А коли зірвала по кілька листочків - він відразу підріс і сформував такі гарні кущики! Треба ще щось відважитися приготувати! :lol:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 06:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100