Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК зозулька (сонечко), поступово
нетік
4 травня 2011 22:49
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Печемо улюблений корж. Вмрізати з нього круги різних величин відповідно до посудини в яку будете складати.
Застелити салатничку хірчовою плівкою


кладем палянички і перемащуєм кремом


накрити плівкою і в холодильник для застигання


Коли застигн витягнути з посудини, зняти плівку



З "картошки" доробити голову

і поставити застигати.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
4 травня 2011 22:57
Повідомлення #2


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
коли застигне, витягнути і змастити кремом

і знову на застигання.

Потім гарно вирівняти

і в холодильник, щоб остаточно все застигло.

Розкачуєм червону мастику і з одного боку обрізаєм рівненько


кладем на зозульку, рівним кінцем до голови, розгладжуєм і обрізаєм зайву мастику


розкачуєм чорну мастику і також з одного боку обрізаєм рівненько


кладем мастику рівним кінцем до червоної мастики, так щоб вони зійшлись, розгладжуєм і обрізаєм зайву мастику

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
4 травня 2011 23:02
Повідомлення #3


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
робим чорні жгутики і приклеюєм поздовж від голови по середині червоної мастики. І ще приклеїти на стику червоної і чорної мастик. Вирізаєм маленькі кружечки і наклеюєм по червоній мастиці.


Дальше робим очка і ротик


Потім робим полоскою обкантовку низу. Прикріплюєм попередньо висушені вусики


Зозулька готова!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Mironka
4 травня 2011 23:57
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Чудовий МК, обов'язково треба скористатись. Молодець, багато допомагаєш молодим кулінаркам.

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Olenochka
5 травня 2011 04:53
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
нетік дуже гарний мк але виникло запитання яку картошку ви робите? :feel:
Перейти на початок сторінки
utya
5 травня 2011 09:23
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Дуже гарно все показано,
тільки я от не знаю як ті круги вирізати.
Тобто

Скільки потрібно пекти коржів і якого діаметру.. ?Ось мене дуже турбує :bully:
Перейти на початок сторінки
нетік
5 травня 2011 09:45
Повідомлення #7


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Дякую дівчата!!! :a0a:

Цитата: Olenochka
яку картошку ви робите?

з обрізків від коржа змішаних з кремом яким перемащувала.
до мене на "ти"

Цитата: utya
Скільки потрібно пекти коржів і якого діаметру.. ?

я робила нвелику зозульку на торт, тому там вистачає одного коржа. А якщо робити як сам торт, то потрібно три різних величини коржів, від більшого до меншого (постараюсь найблищим часом показати, як це робити)

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
наТуся
5 травня 2011 12:42
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
нетік дякую за прекрасний МК, молодець, господинька на всі руки :belay:

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
utya
5 травня 2011 12:59
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
нетік,
дякую, я була б дуже рада побачити як це зробити сам торт .

А то так би хотілося зробити і сонечко і футбольний мяч, але не можу союбі уявити як поводитися з тими коржами :feel:
Перейти на початок сторінки
Olenochka
5 травня 2011 14:43
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: нетік
з обрізків від коржа змішаних з кремом яким перемащувала.
Дякую :smile:
Цитата: нетік
до мене на "ти"
добре :no:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 18:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 83
Гостей: 74
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100