Дівчатка, ми всі будемо старатись щоб подаруночок попав до форумляночки перед Паскою! але ми всі люди і розуміємо що в житті трапляються форс-мажорні ситуації і часами подаруночок може затриматись в дорозі.
Давайте пообіцяємо собі не гніватись якщо подаруночок приїде не 22-го Квітня а 26-го.
Марусю, всі люди дорослі, то плакати ніхто не буде, як подарунок прийде пізніше))) З моїм щастям наша пошта не приймала нині посилки))) Піду завтра зранку, як не на нашій, то на іншій відправлю. Ну і відзвітуюсь!!!!
Дорога незнайомко, я сьогодні отримала Твоє повідомлення про посилочку ! Нажаль сьогодні забрати не зможу, наберусь терпіння і буду чекати до понеділка
Вчора після обіду, я розпакувала свою посилочку - мене переповнювали такі емоції!!! Я відразу написала сюди, з шаленою радістю і безмежною вдячністю Діанці за всі дарунки, які вона обрала для мене!!! Діаночко, я дуже-дуже вдячна Тобі за подаруночки! За теплі слова, які Ти написала мені у відкриточці!!! Аромат чаю заполонив моє серце, я з великим задоволенням буду ним смакувати разом з шоколадками, які я обожнюю! Кухонні прибамбасики дуже мені пригодяться, а також вчора я одягнула свої улюблені маленькі подушечки у нові наволочки (вони надзвичайно ніжні, милують око, гарно прикрашають кімнату) чесно-чесно, дуже гарні!!! А ще я зрозуміла, про які яйка йшла мова - вони цілі і неушкоджені Чудові прикраси, я напередодні заглядала за наклейками для писанок, хотіла купити, але тепер вони у мене є - від Тебе!!!!! Діаночко, я дуже вдячна Тобі за ті емоції, і спогади, якими я ділитимусь зі всіма!
Дівчата, також хочу подякувати вам всім за підтримку, тепло, яке я справді відчуваю!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Вчора після обіду, я розпакувала свою посилочку - мене переповнювали такі емоції!!! Я відразу написала сюди, з шаленою радістю і безмежною вдячністю Діанці за всі дарунки, які вона обрала для мене!!!
Соля!!вітаю з подаруночком!!Усе таке гарне
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!