Вітаю всю чарівну половину людства зі Святом жінок, весни та краси. Будьте завжди бажані, веселі, красиві. Щастя Вам, здоров\'я та кохання. І нехай чоловіки будуть у Ваших ніг - не тільки в цей день, але й в усі інші 364 дні на рік !
Шановні колеги жіночої статі ! Бувайте здорові, бувайте багаті ! Мужчини несуть вам і квіти, й серця - Не тільки у свято - щодня, без кінця. Вам щиро бажаєм здоров`я міцного, Надії на краще й підтримки від Бога. Хай успіхи вас у житті не минають І усмішки в ваших очах розквітають !
Странная традиция, нелепая. Женщина, представьте, раз в году Попадает в фазу благолепия, Ей во всем клянутся, как в бреду, Мощно дарят ей цветы букетами, Вспоминают всякие слова. Говорят, собравшись, комплименты ей, От которых кругом голова.
И она, слегка порозовевшая, Оценивши этих слов талант, вспоминает: "Точно. Я же женщина, А не грузчик, не официант. И не прачка, и не нянька вечная. Я лукава, я красива, весела. Я любимая, зовущая, беспечная, Я мягка - и неприступна, как скала..."
...Нет, понятно, утром все рассеется, Все вернется, станет серо, нелегко. Но пока что в это как-то ей не верится - До 9-го пока что далеко!!!!!!!
Мої дорогі, милі дівчатка!!!!
анимационные картинки - Цветы З Днем 8 Березня! Хай перший підсніжник подарує Вам ніжність! Весняне сонце подарує тепло! А березневий вітер подарує надію , і щастя, і радість, і тільки добро!
Сьогодні свято у жінок. Бажаю: хай все буде ОК. І буде хліб у вас з ікрою І бутерброди з ковбасою А ще – щоб кава прямо в ліжко Щоб цілували ваші ніжки І ручки теж щоб цілували. Бажаю, щоб ви завжди мали Дві шафи суконь і спідниць Щоб був Степан, Мишко і Гриць А ще – Nissan чи BMW І милий “сонечком” зове. І кожен вечір ресторан Щоб спокушав ваш гарний стан А ви йому не піддавались І в діамантах усміхались. Чи виглядали з-за букетів Бажаю віршиків й сонетів І спинку щоб вам завжди грів Приємний вітерець Мальдів. Якщо ж сказати в двох словах Бажаю всіх земних Вам благ А також ще і неземних Ви – заслуговуєте їх.
Вітаємо тебе зі святом! Нехай життя буде багатим: На здоров"я і на силу, І на доленьку щасливу! На яскраві довгі роки Без турбот і без мороки. На прибутки і достаток- На фінансовий порядок! На підтримку і повагу, На рішучість і відвагу, На тепло і розуміння, На удачу і везіння. На шикарний стиль та моду, Елегантність і на вроду! На круїзи при погоді, Відпочинки на природі. На розумне, добре, вічне, На строкате й різнобічне, Словом-на усе прекрасне, На постійне й своєчасне! Зичим успіхів, визнання І великого КОХАННЯ!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Дівчатка!Вітаю всіх зі святом !Будьте завжди молодими,коханими і щасливими,щоб кожний день приносив тільки радість.У подарунок- цей вірш.Мені дуже сподобався!!! **************************************************************** ЖІНКА Краса жіноча, теплий подих квітки, Коханий погляд радісних очей. Тендітна усмішка, котра так личить жінці Засліплює, як перший Божий день.
Русе волосся, чорне або біле; Коротке, довге, крутиться, пряме; Гарно зачесане чи просто і невміло, Яка різниця, в жінки гарне все!
Далі статура, кожен дюйм говорить: Таку фігуру тільки обнімать! Жіночий стан лиш на одне наводить, Її можливо тільки лиш кохать.
А ніжки, це постійний подив. Хіба можлива ще така краса? Аби могти, очей би з них не зводив, Ці ніжки дарували небеса.
А руки, довгі, худощаві, Ця витонченість розуму лиша, Вони лиш створені, аби їх цілували, А дотики, це райські відчуття.
Краса жіноча, еталон усього, А жінка, це богиня на Землі. Кохання наше, це ключі від всього І навіть... найгарнішої!!!
Микола Щасливий("Проба пера") ****************************************************************
Вітаю, любі, вас із ВЕСНОЮ! Нехай і не є вона дуже рясною, Але у душі вона майже прийшла І посмішки щирі вам принесла! Ці посмішки людям ви віддавайте, До них частину душі додавайте, І шарму жіночого трохи вкладайте, Парфумів краплинами це поливайте, Весело все у житті ви сприймайте - І ЩИРІ ВІТАННЯ від мене приймайте!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!