Хліб зерновийвага 1кг Вчора пекла смачний хлібчик у хлібопічці,аромат у хаті неповторний!!!! Ось рецепт вода-380 мл олія-1,5 ст.л. пшеничне борошно-500гр. житнє борошно-100 гр. сухе молоко-2 ст.л. сіль-1,5 ст.л. цукор-1 ст.л. сухі дріжджі-1 ч.л. зернята кунжута легко підсмажені-3 ч.л. зернята соняшника підсмажені-3ч.л. зернята гарбуза подрібнені і підсмажені-3 ч.л. мак-3ч.л.
Всі продукти засипала відразу,таймер на 4,5 години-"рум"яний".Вийшов гарний,пухкий і смачний. За рецептом ще сюди потрібно додати ,зернята соняшника і гарбуза і кунжута .У мене не було.Додала 1 ч.л.маку. Перший раз пекла,то не получився.Майбуть треба притримуватися рецепту.Я борошна давала менше,відкривала і допомагала вимішувати руками.Тісто було,як густа сметана...Вчора спостерігала за процесом:все робила точно за рецептом, тісто сформувалось кулькою-значить хліб буде вдалим! Рецепт перевірений неодноразово!(порадили знайомі)
Майєчко, хлібчик чудовий! Я дуже рада, що тепер Ти можеш тішити себе та рідних ароматним хлібом, експериментувати з інгредієнтами, і отримувати від кожного шматочка велике задоволення! П.С. На днях я спробую додати сушений часник до тіста, потім обов'язково поділюсь враженнями
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
oksenya75 Соломієчко! Дякую за коментарі! Хлібопічка-чудова ,тільки треба ще тренуватися,хочу випробувати багато різних рецептів!У книжечці є,також знайомі порадили декілька перевірених! Тепер мені тільки час і буду радувати Вас новинками! Соломієчко,дякую Тобі особисто,що порадила мені придбати це чудо!!!
Майєчко- дуже-дуже радію, що моя порада Тобі знадобилась!!! А наша хлібопічка випекла сьогодні хліб з часником, вийшов дуже ароматний, хрумкий. Не додавала кріп, думаю, з ним смак був би більш особливим. Всі задоволені новим хлібчиком - кожен трішки попробував, а вже завтра будемо розпробовувати більше Вага вийшла 750г. Інгредієнти: Сухі дріжджі - 1,5 ч. л. Борошно - 450 г.; Сіль - 1,5 ч. л.; Цукор - 1,5 ч. л.; Вершкове масло - 2 ст. л.; Подрібнений часник - 1 долька; Дрібно пошаткований кріп - 2 ст. л.; Сметана 15/25% - 2 ст. л.; Вода 240 мл.;
рецепт використала з сайту hlebopechka.net
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Дріжджі свіжі 8 г Цукор 20г Банан достиглий почищений 155г Масло вершкове 20 г Борошно пшеничне 300г Висівки пшеничні 20 г Сіль 1 ч.л. Вода 100г
Дріжджі розтерти з цукром. Банан розім"яти виделкою в пюре, змішати з водою, дріжджами і вилити в відерко хлібопічки. Зверху покласти м"яке масло, борошно, висівки і сіль. Замісити по програмі "Тісто" 20 хвилин, вимкнути і залишити на 15 хвилин. Ввімкнути режим "Основний" (2 години 55 хвилин).
Дуже смачним виявився хліб. Тепер перерахувати треба на 500 грам борошна, а то в сім"ї його полюбили.
В мене хлібопічка LG HB-202CE Їй вже майже 3 роки. Дуже її люблю, але, тільки в холодну пору року Тепла від неї багато влітку Спекла ось хлібчик "Цибулевий" дуже сподобався, не знаю чому, але підійшов набагато краще ніж звичайний І цибулі зовсім не чутно, я, правда її в блендері дрібненько помолола (мій коханий не любить цибулі ) Можливо, якщо порізати, то буде інший смак Спробуйте!
рецепт: вода 1,25 чашки мука 4,3 чашки цукор 3 стол. ложки сухе молоко 3 стол. ложки ( я не даю) сіль 1,5 чайні ложки вершкове масло 4 стол. ложки ( я ллю олію або жир) рублена цибуля 0,5 чашки дріжді 2,5 чайні ложки Ставити на основний хліб, хоч інструкція пише швидкий) взагалі в мене той швидкий виходить гливкий з будь-яким рецептом - скільки продуктів перепортила тим режимом... чашка-то такий незручний мірний стакан обємом 230 мл