--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
колись давно я започаткувала цю тему і з вашою допомогою моя Мурочка виграла. Тепер ми подали заявку на участь у конкурсі "Озелени свій балкон". Переможцеві обіцяють новий балкон...У час скрути такий презент дуже б мені знадобився, хоча всі ми знаємо що вартують такі конкурси і накрутки голосів((( Але все ж таки хочеться, як маленькому дівчиськові вірити в чудеса...якщо не важко то проголосуйте, або хоч просто подивіться на мій балкончик
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
дякую дівчата. якось воно дивно з тими оцінками. воно ж видно зразу в кого наскільки)))зрештою хіба годен щось розуміти в цій країні? приїхав племінник з іспаніїї в гості. виводила його троха в місто на ту дефіляду...в країні война а в них гульдебани....або я не з тої планети????
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дякую усім, хто поміг голосами. Ми виграли нового балкона. Не вірю й досі...а ще зрозуміла, що тре обов"язково просити про поміч тут і воно збувається. Вже другий мій виграш і дай Бог, щоб не останній:)