До щастя йди сміливо навпростець. На посмішки Твоєї промінець Нехай злітаються метелики Фортуни. Прекрасна будь, щаслива, мила, юна! Хай плани Твої будуть ідеальними, всі задуми нехай стають реальними. Хай серце вільним птахом почувається І все чудово у житті складається!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Приєднуюся до усіх побажань, що написали дівчата і бажаю Тобі бути щасливою кожний день свого життя і пам'ятати, що є сьогодні і є майбутнє, а усі негаразди залишати в минулому.
Соломієчко,вітаю з Днем народження!!! Нехай сьогодні, в день народження твій, Приходить щастя, стукає в віконце, Ти його в душу запусти, щоб зігрівало наче сонце, Щоб завжди у твоєму крузі жило кохання й вірні друзі!
Дівчата, велике вам дякую за щирі побажання!!! idianka, Подоляночка,Ксенічка,Karolina,natalliyas,yaarysya, Pito4ka,Ірка-Шкірка,Олюся,Ярка,Galina_Nedomirko
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: