Привітання мамі й татку Із народженням хлоп’ятка ! Красенем хай він зростає І здоров’я, й мудрість має ! Хай найкращим буде сином І продовжить рід родини, Радістю всіх звеселяє, Щастя хай його чекає.
Нехай соловейко тобі співає, Цвіте калина у саду, Лелека щастя принесе, Зозуля сто літ накує. Нехай тобі сонечко сміється, Наука легко хай дається, А доля світлою хай буде, Щоб поважали тебе люди. І друзі хай не забувають, І в усьому допомагають.
Щиро вітаю Владиславчика з Днем народження!!!! Рости щасливим,міцним і гарним хлопчиком !Радуй,наче сонечко,своїх батьків!Нехай збуваються всі мрії і бажання!!!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
ВІТАЮ ВЛАДИСЛАВА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯМ Рости міцним і здоровим, Від батьків – любові, кохання – від долі, Неба голубого і щастя – від Бога, У житті – легкої, світлої дороги
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!