Хочу похвалитися - це відкриття сезону в нашому молодіжному театрі, в якому ми з чоловіком займаємося вже років 14. отой парубок в блакитній футболці (весь час спиною, бо камери недолюблює)- то мій чоловік. А ще він на сцені - у вигляді старенького сивого пана
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
І є чим.Це ж треба:маючи маленьку дитинку і пекти,і варити,доглядати ще одну донечку і чоловіка(на якого мабуть часу треба,як на дітей-по собі знаю),ще й в театрі займатися.На думку приходить одна істина:талановита людина-талановита у всьому.
О то так. Нетреба на кухні компа залишати, а то і нам таке грозить. Я деколи тоже беру комп на кухню і по рецепті щось там готую, то і замажу його. В мене одні хлопці, то нема кому так гарно помити компа. А взагалі прикольне відео.
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Та то, що наші дівчата цьому сайті випікають і як прикрашають, то навіть я несумніваюсь, що навіть краще ніж у цієї жіночки виходить. Я просто хотіла показати, чим вона це робить( різними фломастерами і т.д.) може хтось візьме до уваги і тоже щось для себе знайде в дитячих іграшках,( а може вже знайшли...). Нікого нехотіла образити, наші дівчата позаконкуренцією...
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!