Як і хотіла виставлю пару фоток про відпочинок у Буковелі. Дуже вже мені там подобається. В літку плануємо знову поїхати вже з малечею.
Приїхали ми в самий курорт Буковель поселились в готелі біля самого майже підніжжя гори. Трохи відмітили приїзд і пішли на підйомники, взявши на прокат обладнання.
Я трохи є забудькувата то й забула абонемент на під"йомник в номері, то нам з чоловіком прийшлось вернутись в номер, а друзі - шеф, шефиня (не чоловік і жінка просто в мене два шефа )
, отож шефиня по сумісництву моя коліжанка і мій кум піднялись на Чорну Клеву для спуску поки ми через мене вертались в номер.
І це мабуть спасло мене від травм, бо поки ми підійшли вже до гори Буковель, шеф встиг впасти кілька раз і потовкти собі ребра. Я постояла, постояла на тих шалено слизьких лижах і зняла.
Ну з горем по поламми все таки попали на гору. Чоловік поки з"їхав з тої гори, а я за ним на ногах то можна було здуріти, але то незабутнє відчуття, ноги боліли одинаково що в мене що в чоловіка.
Відпочили суперськи. якби не один момент, шефова моя сильно розтягнула з"вязки і просиділа всі дні в номері в гісі
і смішно і грішно, але той відпочинок нам запам"ятався надовго і тільки кум виїздив і наш абонемент і свій і шефової ото відірвався
А ось невелика фотосесія
Приїхали тільки готуємось на лижі
Чоловік готовий до спуску
Середина гори енне падіння
Ну підтримую як можу
Нарешті спустився, можна і покурити
А не поганий мотоцик, а?
Трошки гір, по дорозі з Яремча з лікарні де накладали гіпс коліжанці.
Вид на гору Буковель
Ну і трошки наших фоток
ось такий відпочинок, хто тут відпочивав, приєднуйтесь, показуйте свої фото.