хочу показати (може комусь пригодиться) як зробити лілії
отже, беремо мастику і розкачуємо тепер формочкою витискаєм 6пелюстків тепер обрізаєм зайві деталі
тепер зубочисткою або спеціальним інструментом робимо хвилясті краї готові пелюстки зволожуєм на одному краєчку і складаємо квітку тепер робимо з мастики тичинку і приклеюєм її на квітку
готову квітку викладаєм сушити коли квітка висохла, розмальовуєм за смаком ось такі получились у мене лілії дуже строго не судіть, бо це вперше їх робила...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
нетік, ну ти вмієш вийти з положення!Я ненаважувалась ніяк ці квіти зробити,бо думала,що не маю відповідної вирубки,а ти молодчинка додумалась! Дуже дякую! А ще розкажи трошки як саме розмальовується така краса.
А ще розкажи трошки як саме розмальовується така краса.
хто має фломастери харчові, то ними легше ставити крапочки... та в мене поки що нема і я розмальовувала пензличком. якщо є гелевий фарбник то одразу в нього вмокати кінчик кісточки і ставити крапочки від середини до кінчиків пелюстків зменшуючи їх кількість... та можна і самому фарбу приготувати:до сухого фарбника додати пару капель води, тільки небагато...так щоб пускало колір. от нею ставиш крапочки. можна ще трошки краєчки обвести кольором.... коли чуть висохне , то іншим кольором легенько надаєш відтінок по середині пелюстків... бажаю успіхів...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!