Пропоную давати в тій темі описи конкурсів та акцій, котрі побачите десь. А може якраз хтось десь щось виграє гарне Публікуємо виключно акції, котрі на українських ресурсах (українських, маю на увазі на українській мові!) Ітак. Опис конкурсу-акції, призи і лінк на сайт, який проводить цей конкурс.
Також можна публікувати акції, котрі проводять в реальних магазинах України, а не тільки віртуальних!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Новорічний конкурс Не секрет, що всі люблять отримувати подарунки. І від ще одного або кількох ніхто не відмовиться :) До свят усі бажаючі можуть легко заробити їх, прийнявши участь у новорічному конкурсі. На цей раз учасникам доведеться підключити фантазію та попрацювати умілими ручками :) Отже, приймаються роботи у двох номінаціях: 1. Ялинкова прикраса, виготовлена власноруч. Проявіть свою фантазію та творчість, підключіть дітей: вони просто ідеальний генератор несподіваних геніальних ідей! Надсилайте фотографії свого виробу та короткий опис процесу (щоб ніхто не сумнівався, що ви самі це зробили :) 2. Новорічно-різдвяне оздоблення домівки. Покажіть (на заздрість подругам), в якій казковій атмосфері ви зустрічаєте свята! Надсилайте фотографії вашого улюбленого куточка/ялинки/композиції... з ознаками того, що це ваше помешкання, а не картинка з фотобанку. Кількість робіт від одного учасника не обмежується. Про подарунки тут
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Конкурс: святкова сервіровка столу до різдвяної вечері або оформлення страви... Призи точно висилають. Я брала участь в попередньому конкурсі. http://ms-finti.livejournal.com/16832.html
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Пропонуємо взяти участь у фотоконкурсі і виграти вікенд на двох у Карпатах!
Львівська кав’ярня-галерея «ШТУКА» спільно з партнером - Карпати.info - оголошує фотоконкурс «Б’ютифул Карпати: від Петроса до Попа Івана».
Аби поділитись приємними згадками, навіяти неприборканої охоти до мандрівок тим, хто ще не бував у Карпатах, та відкрити літній спортовий сезон, запрошуємо всіх охочих – професіоналів та аматорів – до фотозмагання на найкращу знимку-пейзаж з Чорногірського хребта.
Переможці одержать путівку - вікенд для двох у готельно-ресторанному комплексі «Гостинець», що у с. Кривопілля Верховинського району.
УМОВИ ФОТОКОНКУРСУ:
1. Термін подання фотографій - з 17 січня до 31 березня 2011 року.
2. Вибір журі 20-ти найкращих фото, які експонуватимуться у кав’ярні впродовж травня, триватиме з 1 до 10 квітня.
3. Фото можуть подаватись лише їх автором.
4. Максимальна кількість світлин одного автора – 3 шт.
5. Фото можуть бути лише у цифровому форматі.
6. Фото вихідного розміру та контактні дані автора просимо надсилати на адресу - kawiarnia.sztuka@gmail.com.
7. У контактних даних необхідно вказати ім’я та прізвище, місто, мобільний телефон, електронну адресу автора та назву роботи.
8. 3-х переможців, які отримають приз від кав’ярні-галереї «Штука», визначать згідно результатів голосування відвідувачів виставки у травні та онлайн-голосування на Інтернет-ресурсі «Львів Онлайн».
9. Витрати на оформлення світлин-переможців несуть їх автори.
10. Призи для 3-х фіналістів: вечір для двох у кав’ярні «Штука», грошовий сертифікат для друку власної фотокниги від партнера заходу – компанії «Цифролаб».
11. Головний приз від інформаційного каталогу «Карпати.info» для автора світлини, що набере найбільшу кількість голосів, - вікенд для двох у готельно-ресторанному комплексі «Гостинець», що у с. Кривопілля Верховинського району.
У випадку виникнення запитань з приводу конкурсу просимо телефонувати (093) 572 8 222.
Довідка
Організатор виставки-фотоконкурсу – кав’ярня-галерея «ШТУКА». Партнери – «Львів Онлайн. Путівник подій у місті», компанія «Цифролаб», ГО «Підкова»
Головний партнер заходу – інформаційний каталог карпатської туристики «Карпати.info»
Луцьк сьогодні гутрівня ВОПАК ( ПАККО) святкує свій день народження, я і не знала, на касі сказали що маю підійти і взяти подарунок (за чек понад 200 грн.) 5 літрів пива Оболонь за покупку понад 100 грн. літра пива багато товарів за гарними цінами:н-д: дешеві апельсини за 1 кг. - 8,99 грн.
Дівчата, тільки що подзвонив мій чоловік...казав, що в УКРТЕЛЕКОМІ є акція : "Одна гривня – ваш квиток у світ переваг швидкісного та по-справжньому безлімітного Інтернету «ОГО!» Акцію продовжено! До 31 січня 2011 року підключайтесь до Інтернету «ОГО!» – отримайте модем з підтримкою Wі-Fi лише за одну гривню та безліч інших переваг! ОГО! Wi-Fi» - вільно подорожуйте, відвідуйте ресторани та кафе, спілкуйтеся з друзями та завжди беріть свій Інтернет з собою!"
тарифні плани вроді нормальні - 48, 60, 100 і тд ГРН
Може хтось із вас користується такими послугами. цікаво яка якість зв"язку і тд.
Може хтось із вас користується такими послугами. цікаво яка якість зв"язку і тд.
я користувалась і залишилась не задоволеною, по перше дуже погана швидкість за такі гроші (зараз за 2 Мб плачу 80), а по друге інтернет постійно з перебоями, то є то немає. але це все ще залежить від міста, тобто від того які у Вас у місті лінії, якщо дуже старі та й ще й перегружені то такого можна чекати.
Привіт. Дівчатка, вибачайте, що не в тій темці питаю. Хочу знайти ту темку, де можна записатись, щоб вітати когось з прийдешніми святами. Направте мене у правильному напрямку. Дякую.