Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт "Фрезьє", дуже смачний тортик)
Irinka
10 травня 2016 19:07
Повідомлення #1



  • 0

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 9
Реєстрація: 10.04.2016

ICQ:--

Бали: 177
Інгредієнти:
Для тіста:
яйця курячі 3 шт.
цукор 100 г.
борошно 50 г.
крохмаль 25 г.
розпушувач тіста 1 ч.ложка
цукор ванільний 10 г.

Для крему:
молоко 400 мл
цукор 200 г.
яйця курячі 3 шт.
крохмаль кукурудзяний 60 г.
желатин 15 г.
полуниця 700-800 г.

Для сиропу:
вода 100 мл
цукор 100 мл
лікер (ароматний за бажанням) 2 ст.ложки

Приготування:
Жовтки відділити від білків. Білки збити до стійкої піни, не зупиняючи збивання додати 50 грамів цукру та збити до твердих піків.
Змішати муку, крохмаль та розпушувач. Жовтки збити з ванільним цукром та 50 грамами цукру до пишної білої маси. Почергово в жовткову масу додаємо борошняну суміш та білки, легенько вимішуємо.
Велику пательню вистеляємо пергаментним папером. Використовуючи форму, як шаблон, малюємо коло простим олівцем. Діаметр 22 сантиметр — розмір форми для цього торта.
Щоб на коржі не залишився олівець, перевертаємо пергамент. Викладаємо половину тіста на папір, трішки виступаючи за границі кола.
В розігрітій до 190 градусів випікаємо корж до золотистого кольору 15-20 хвилин. З другої половинки тіста печемо такий же корж.
За допомогою бортика від роз'ємної форми вирізаємо коржі потрібного розміру.
Бортик обгортаємо харчовою плівкою, встановлюємо бортик на корж.
Тепер приступаємо до приготування крему. Молоко зі 100 грамами цукру доводимо до кипіння на середньому вогні. Тим часом яйця збиваємо ще зі 100 грамами цукру та ванільнім цукром. До яєчної суміші додаємо крохмаль. До закипівшого молока при постійному помішуванні вливаємо яєчну суміш та доводимо її до загустіння.До гарячого крему додаємо 100 грамів масла, добре збиваємо.
При кімнатній температурі повністю охолоджуємо крем. Желатин заливаємо 50 грамами холодної води.
До охолодженого крему додаємо ще 100 грамів масла, добряче збиваємо десь зо 5 хвилин. Желатин розводимо на водяній бані, додаємо його до крему, не престаючи збивати.
Для цукрового сиропу, з'єднуємо воду, цукор та лікер за бажанням. Доводимо до кипіння.
От і настав — найбільш творчий етап — збирання торту. Корж пропитуємо сиропом.
Полуницю миємо, обсушаємо, відриваємо хвостики. Декілька ягід розрізаємо навпіл.Корж промазуємо по краю кремом.
Викладаємо полуниці, дотуляючи зрізом до борта по колу форми.Зверху викладємо частину крему.Цілу полуницю викладаємо по колу, запихаючи в крем.Знову викладаємо крем, залишивши кілька ложок на верх торта.
Зверху накриваємо коржем. Пропитуємо його сиропом та викладаємо крем.
Накриваємо торт харчовою плівкою та ставимо до холодильника на 8 годин. Коли торт застигне можемо приступати до його прикрашення. Раджу, не стримувати свою фантазію та дати волю натхненню.
Тепер, це мій улюблений торт, дуже ніжний, де гармонійно поєднуються ніжні бісквітні коржі з солодким заварним кремом та ароматною полуницею.Диво, а не десерт. Рекомендую усім!


Перейти на початок сторінки
Solka
12 травня 2016 10:45
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Негарно копіювати рецепт з авторського блогу і вдавати за власний. Або ви поставите посилання на джерело, або я.

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Мандрагора
12 травня 2016 16:35
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 4
Реєстрація: 15.01.2013

ICQ:--

Бали: 111
Цитата: Solka
вдавати за власний.

Можна висловити думку зі сторони? А де тут вона вказала ,що рецепт її власний??? Людина просто написала і поділилась смачним тортом.
Перейти на початок сторінки
Solka
12 травня 2016 16:46
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Мандрагора
Можна висловити думку зі сторони?

Звичайно.
Цитата: Мандрагора
Людина просто написала і поділилась смачним тортом.

Людина просто скопіювала опис, процес приготування з блогу і навіть враження написані іншою людиною. Я розумію якщо людина приготувала і поділилась сама своїми враженннями, але тут інший випадок. Я думаю так негарно.

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
12 травня 2016 17:15
Повідомлення #5


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6326
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14567
Є культура така собі в інтернеті. Можна взяти рецепт, але розмістити в себе з своїм фото це раз. Два - культурно вказати джерело і подякувати за рецепт. І три - ми рецепти пишемо не на форумі, а на головній сторінці. Так легше їх шукати, це зроблено для зручності.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 вересня 2019 16:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100