Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Швейцарський торт
Volo-shka
5 листопада 2012 08:23
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Швейцарський торт

Швидкий у приготуванні, зовсім не складний, і в той же час вологий і ніжний тортик!

Продукти

Для бісквіту:
4 яйця
1,25 ст борошна
1 ч. л. розрихлювача
1 ст. цукру

Для сиропу:
1 ст. води
4 ст. л. цукру
1 ст. л. коньяку або бренді
2 ч. л. розчинної кави.

Для прослойки:
120 г чорного шоколаду
75 г вершкового масла
1 ст. л. коньяку

Для крему:
500 г домашнього сиру без крупинок (перетерти через сито)
1/2 ч. л. лимонної цедри
500 мл вершків (брала домашню сметану)
100 г білого шоколаду
4 ст. л. цукрової пудри

1. Готуємо бісквіт:
- Яйця збити міксером до збільшення об"єму в 2 рази, і не перестаючи збивати, поступово всипати цукор. Збивати не менше 10 хв.
- Невелики порціями всипати борошно і розрихлювач, оборежно перемішати лопаткою.
- Вилити в деко і випікати 20 хв при температурі 180 градусів. Готовий бісквіт звільнити від паперу, охолодити і розрізати на 3 частини. (Бісквіт виходить дуже пухкий і ніжний).

Сироп: Закип"ятити воду, розчинити в ній каву, цукор, додати коньяк.

Прослойка:
Розтопити шоколад із маслом, охолодити , додати коньяк.

Крем:
- Збити сир із 3 ст. л. цукрової пудри, додати цедру і розтоплений білий шоколад, знову збити.
- Збити вершки із 1 ст. л. пудри до стійких піків.
- Обережно перемішати вершки із сирною масою, крутнуть пару разів міксером.

Збираємо торт:
Пропитати всі 3 частини коржа сиропом, за допомогою кулінарної щіточки змастити їх розтопленим шоколадом із маслом і коньяком (прослойка), охолодити.
Змастити бісквіт із охолодженим шоколадом сирним кремом, верхній корж також.
Обмастити кремом бока торта. Посипати верх і боки торта натертим на терку чорним шоколадом.



Рецепт із сайту хлібопічка.ру. Нажаль не записала відразу автора. Разом із тим, дякую йому за рецепт, тому що це дуже смачно :tongue:
Перейти на початок сторінки
gutka
5 листопада 2012 10:44
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Volo-shka
Швейцарський торт

цей торт буду пекти, обожнюю сир у десертах, а тут ще й з білим шоколадом і цікавою шоколодною прослойкою
дякую за те що звернула увагу на такий цікавий і судячи з фото смачний тортик
Перейти на початок сторінки
vika
5 листопада 2012 11:05
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Цитата: Volo-shka
Швейцарський торт

Дуже-дуже аперний тортик! Обовязково спробую, давно щось таке шукаю.
Перейти на початок сторінки
Софія06
17 квітня 2013 17:38
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Я пекла цей тортик собі на ДН, дуже смачненький. Дякую!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
galalviv
26 серпня 2013 12:49
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Спробувала і я цей тортик, чесно кажучи, не очікувала такого результату - дуже смачно !!! Як завжди, випробовувала рецепт на своїх, пекла похресниці на день народження, сама з'їла 2 куски, хоч до тортиків вже відношуся спокійно, хіба пробу знімаю ))) В крем додала ще персики.Фото вже з гостини, тому не дуже естетичне, але не мали ж всі чекати, поки я фотосесію проведу )))

Дякую Саші за рецепт !)))
Перейти на початок сторінки
ІринаТ
30 липня 2015 21:33
Повідомлення #6


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 16
Реєстрація: 3.02.2015

ICQ:--

Бали: 98
Мені теж сподобався тортик, дуже добре тримається купи, вологий. але от до сиру мені би хотілося додати якихось фруктів. Може справді персиків, або що ще ви дівчата додаєте до сиру? І скажіть, по такій начинці можна класти мастику зверху чи дати ще один бісквітний корж?
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 вересня 2020 12:14

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100