Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кекси,кексики,маффіни
Solka
17 грудня 2011 13:58
Повідомлення #91


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Маффіни з шоколадом

Це мої перші маффіни :smile: рецепт обрала простий, але дуже вдалий (з блогу prostirecepty.blogspot.com)
На 12 маффінів потрібно:
3 шт. яєць;
200 мл. цукру (я додавала 170, тому що для начинки використовувала шоколад);
3 ст. л. олії;
230 мл. борошна;
1 ч. л. порошку до печива;
1 скл. ягід (я обрала приблизно 40 г. крихт темного шоколаду);
Приготування:
1. За допомогою міксеру збиваємо яйця, всипаємо по трохи цукор та збиваємо 2 хв. (до збільшення об'єму). Вливаємо олію, добре перемішуємо. Відразу додаємо борошно і порошок до печива та швидко змішуємо масу міксером;
2. Додаємо начинку та акуратно вимішуємо ложкою;
3. Розподіляємо масу по формочках для маффінів і ставимо у попередньо розігріту на 200 гр. духовку, на 25-30 хв.

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
19 грудня 2011 19:14
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Різдвяний кекс


--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
klubni4ka
24 грудня 2011 22:24
Повідомлення #93


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Шоколадні капкейки
Рецепт від Lubany(Моя кухонька lubany-b.livejournal.com),велике дякую за те,що ділиться такими смачними рецептами :1f7:
2 яйця,300 г муки,100 г олії,60 г какао,300 г цукру,150 г молока,10 г соди,10 г розпушувача. Все перемішати і влити киплячу каву ( 130 мл ),добре вимішати. Виложити у форми на 2/3 висоти і випікати при 175 град.Охолодити і прикрасити кремом.
Крем: сир розтерти з цукром до кремоподібного стану за допомогою блендера,додати 4 ст.л вершків.
Мої зміни в рецепті-для прикрашання використала сметанно-масляний крем.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
25 грудня 2011 12:22
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: Світлана Палюха
Мій улюблений кекс з ізюмом



Кексик дуже апетитний , але прохання відредагувати повідомлення і прикріпити фотографію разом з рецептом,а то нові форумчани не розберуть що і як!

Євгенка , А також фото страв приготованих за чиїмось рецептом, виставляйте в темку "Що в нас сьогодні на обід"! І подяку виражаємо плюсиками.
Перейти на початок сторінки
Яілатан
30 січня 2012 09:56
Повідомлення #95


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Бананові кексики
.[/
font]


Бачила, що тут вже є один рецепт бананових кексів. але в мене він трішки відрізняється. Отже,нам треба:
2 банана;
2 яйця;
100гр масла чи маргарини;
150 гр цукру.

Все змішати блендером, додати 1ч.л. порошку до печива, та 200гр борошна. Випікати при 200 градусах.
Смачного!!!
Перейти на початок сторінки
Яруська
9 лютого 2012 10:24
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Кекс Рижик



* 250 г маргарину;
* 4 яйця;
* 1 склянка цукру;
* 2 склянки борошна;
* 2 ч. л. розпушувача;
* 1 лимон (сік)
* 1 склянка натeртої на дрібній тeрці моркви (приблизно три невеликі штуки)
* цукрова пудра для посипання.

Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
Міксером гарненько збити маргарин, цукор з жовтками, додати просіяне борошно, розпушувач, моркву і лимонний сік. Ще раз всe добре збити міксером.
Окремо збити білки з щіпкою соди і акуратно ввести в загальну суміш.
Форму для випікання змастити рослинною олією, посипати сухарями, або манкою, викласти суміш.
Духовку нагріти до 175 градусів і випікати 1 годину 15 хвилин.
Кекс вийняти з форми, остудити і посипати цукровою пудрою.

Мої зміни та зауваження.
Збивала спочатку жовтки з цукром, потім додала м’який серед ( його давала менше, десь 200 гр.) і далі збивала. Тоді додала всі інші складники. Соку лимону давала менше, втерла трошки цедри і додала ванільку, а ще - столову ложку горілки (можна рому, чи коньяку для аромату). В кінці дала зо дві жмені кокосової стружки. Непогано додати родзинків та горіхів.
І ще – кекс спікся в мене скоріше, десь за годину.

Рецепт знайшла на сайті liveinternet.ru/, дуже вдячна за нього elena 110!
Перейти на початок сторінки
Рімма
13 травня 2012 16:26
Повідомлення #97


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Кекси ароматні




270 г борошна
10 г розпушувача для тіста
0,5 ч.л. солі
1 яйце
170 г цукру
70 г масла
200 мл молока
3-4 ст.л. цедри апельсино-лимонної засахареної

Крихта:
70г борошна
25 г цукру
1 ч.л. ваніліну
50 г холодного масла

Для приготування крихти змішайте борошно, цукор та натерте на тертці масло. Отримана маса повинна бути перемішана до стану мілкої крихти.

Для приготування тіста: змішайте у мисці борошно, розпушувач та сіль. В іншій мисці збийте яйце з цукром, додайте ванілін, молоко і цедру. Злехка перемішайте усі інгредієнти між собою. Не потрібно дуже довго змішувати. Розподіліть тісто по формочкам і посипте зверше приготовленою крихтою. Випікати у духовці при температупі 170 С протягом 30 хвилин.

PS: цедра в мене завжди є заготовлена наперед. Я її перекручую через м"ясорубку і посипаю цукром, і то так багацько та в банку. Але за бажанням можна просто натерти любої.
Рецепт від Ангеліки Канг
Перейти на початок сторінки
Я Леся
6 жовтня 2012 21:21
Повідомлення #98


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Кексики з сиром маскарпоне



борошно 350г.
розрихлювач 1ч.л
масло вершкове 200г.
цукор 200г.
яйця 5шт.
маскарпоне 250г.
какао 2-3ст.л.
молоко 3ст.л

Цукор збити з маслом і не перестаючи збивати додавати по одному яйця. Далі додати маскарпоне і борошно з розрихлювачем. Коли я додаю борошно, то тісто вимішую дерев"яною лопаткою, але вимішую не сильно, так щоб залишилися грудочки (так краще кексики піднімаються при випіканні).
Тісто ділю на 2 частини, в одну додаю какао розведене в молоці. Викладаю у формочки і випікаю при т-рі 180*с, приблизно 40-45 хв.
Перейти на початок сторінки
KASYA
24 лютого 2013 17:54
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Мармурове кільце (кекс шоколадно-апельсиновий)


225 г вершкового масла
225 г цукру
4яйця
300 г муки
1 чайна ложка порошку до печива (я дала 2)
1 великий апельсин
2 ст. ложки какао
3 ст. ложки гарячої води

Духовку розігріти до 180 градусів.
Масло збити міксером поступово додаючи цукор до утворення крему.
Частинами вливати яйця продовжуючи збивати, додати муку змішану з порошком до печива.
Збите тісто розділити на 2 частини:
- до одної додати цедру і сік з апельсина;
- до другої какао розчинене в гарячій воді.

В форму кільця ложкою розкласти частину шоколадного тіста тоді частину апельсинового і т.д. поки не закінчиться все тісто.
Виделкою тісто хаотично перемішати, щоб утворився мармуровий малюнок.
Випікати в духовці 30-40 хв. до сухої дерев'янної палочки.
Готовий кекс викласти на дошку для охолодження. Верх прикрасити розтопленим шоколадом (в мене з горішками).



Рецепт з журналу "Изысканная выпечка" №12.

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
jul4uk
6 березня 2013 12:18
Повідомлення #100


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
Маффіни " Мурашки" с бананом


Для таких маффінчиків потрібно:
2 ст.л вівсяних пластівців залити 0.5 ст.кип'ятка. Залишити їх на 10 хвилин, щоб отримати в'язку кашу.
1 банан розімнути виделкою и потерти 50 гр гіркого шоколаду на терці.
Змішати все з кашею. Туди ж вбити 2 яйця. Насипати 0.5 ст.цукру, 3 ст.л жирної сметани і 4 ст.л олії.
Насипати 1 ст.муки с 1 ч.л порошку до печива.
Все добре перемішати і отримаємо тісто, як дуже густа сметана.
Тісто вилити в формочки і поставити випікати 20 хв при 175*
Маффіни сильно не піднімаються.
Рецепт взятий з щоденника Аріни Яріги на liveinternet.ru, наша Ірка-Шкірка часто готує її страви, тому я вирішила спобувати теж, хочу сказати, що маффінчики получились ніжними і смачнющими. Спробуйте, не пошкодуєте!
Смачного!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 травня 2022 10:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Ноги до вибору, до кольору!
  Пише Натонька (12 липня 2021 21:00)
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 8
Користувачі: HeatherHek
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100