Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
maija23
10 серпня 2010 00:21
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Олесічка, торт наче вишитий, дуже ніжний, гарні кольори! Відмінна робота!!! Молодець!!! friends
Перейти на початок сторінки
Олесічка
10 серпня 2010 00:33
Повідомлення #102


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
maija23,

Дякую Маєчко! Я використала і ліплені квіти і якраз вишивку айсингом (я правда спочатку уявляла торт зовсім по-іншому, він вийшов не таким як я хотіла). В процесі зацікавилась айсингом та маю декілька ідей, тепер сиджу начитуюсь в Інтернеті.

А до твого шедевру мені ще далеко, твій торт просто бомба! love
Перейти на початок сторінки
Olenochka
17 серпня 2010 19:36
Повідомлення #103


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Торт Празький

Тісто:
1банка згущеного молока
2 яйця
1 склянка борошна
3 столові ложки какао
1 чайна ложка соди(погасити оцтом)
Все це збити міксером, поділити на дві паляниці і спекти. Коли коржі остигнуть розділити їх на 2 паляниці і перемазати кремом.
Крем- Всі компоненти крему розтерти у макітрі(але якщо немає макітри bully міксер підійде також no )
Зварити заварний крем: 200 гр молока +1 яйце+2 столові ложки борошна розмішати і поставити на вогонь весь час мішати, не доводячи до кипіння, зняти і остудити .Розтерти 150 гр масла з 1 склянкою цукру, 3 столовими ложками какао і остудженим заварним кремом(додавати крем по трошки).Усі коржі перемазати кремом .Прикрасити за бажанням.
Я крему зажди роблю на пів порції більше в процесі перемазування діти проводять проби wink
Перейти на початок сторінки
Natalyi
5 вересня 2010 17:29
Повідомлення #104


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Торт ** ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ **

4 яйця
1 скл. цукру
1 скл. сметани( я даю кефір)
2 ч.л. амоняку
2,5-3 скл. борошна
0,5 скл. маку

Яйця збити з цукром, амоній вимішати з кефіром, мак вимішати з борошном. Все разом з*єднати( тісто як густа сметана). Пекти 2 коржі до сухої палички.

КРЕМ

100 г кокосів
10 ст. л. молока
(кокоси запарити гарячим молоком)

1 ст.л. крохмалю
100 мл молока
(крохмаль розвести в холодному молоці)

1 скл. цукру
100 мл молока
(молоко закипить з цукром, влити туди молоко з крохмалем і на малому вогні варити , помішуючи, поки не загусне) Додати до теплої маси кокоси. Коли вистигне, втерти з 300 г масла.

Пачка крекеру.
1-2 банани( я люблю вишні)

Складаємо так - корж-крем-шар крекеру-крем-шар бананів, порізаних кружальцями(або вишні)-крем-шар крекеру-крем-корж.
Смачного!
Додаю фото, але в розрізі не маю( тоді ще не знала про цей сайт) Пекла собі на день народження. Рецепт переписала давно з якоїсь газети( але трішки його змінила) t3319

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
15 вересня 2010 09:52
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
ЛЕБЕДИНЕ ОЗЕРО

4 жовтки
1 яйце
1 скл. цукру
1 скл. сметани (кефіру)
1 ч.л. амоняку
2 ст.л. какао
2 скл. борошна( приблизно)

Яйця збити з цукром, амоній розвести в сметані, какао з*єднати з борошном. Все вимішати. Спекти 2 коржі.

4 білки і 1 скл. цукру збити, додати 1 скл. горіхів( посічених). Дві вафлі вирізати під форму торта, викласти на них білки і пекти на малому вогні( сушити).

Крем 1

300 г масла
1 скл. вареної згущонки
2-3 ст.л. розведеної кави

Крем 2

200 г масла
0,5 скл. маку( запареного і втертого)
пудра (до смаку)
1 ч.л. соку лимона

Збираємо- корж- крем1- вафля, білками вверх- крем2- вафля,білками донизу- крем1- корж.

Пекла в тортівниці діаметром 26 см
Смачного!

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Ксенія Рівне
23 вересня 2010 12:45
Повідомлення #106


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
maija23 a0a
Неймовірно "вродливий торт" ! На протязі деякого часу спостерігала за Вашими роботами - я схиляю голову перед Вашою майстерніситю.
Перейти на початок сторінки
gutka
27 вересня 2010 09:04
Повідомлення #107


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Київський торт

Перейти на початок сторінки
lingrod
3 жовтня 2010 21:35
Повідомлення #108


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
КОРІВКА


Основа - бісквіт на 4 яйця
Крем - 2 пудінга зварити на 0,5 літри молока, додати 5-6 ложок цукру, вихолодити,додати 200 грамів збитого масла. Викласти на бісквіт.
200 грамів печива безе викласти на крем, злегка втискаючи, щоб трималися.
2 столові ложки молока+ 100 грамів масла+300 грамів конфет "Корівка" розтопити на вогні, довести до кипіння і прокип"ятити 1-2 хвилинки. Полити зверху .
Краще смакує вистояний хоч пару годин.


Можна ще спробувати такий варіант: робити шоколадний бісквіт, все решта - по рецепту, а зверху корівки дати іще шоколадну помадку, теж штрихами.
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 жовтня 2010 21:49
Повідомлення #109


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
lingrod, для мене актуальний рецепт!!!!
тих "корівок" у мене!!!! вже думала з них зупу варити! laughing
от спечу тортик! а дітки люблять щось таке пухке і цукорочне на смак!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
3 жовтня 2010 21:56
Повідомлення #110


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: lingrod
КОРІВКА

щось таке цікаве,обожнюю цукерки Корівку і тортик теж мені сподобався!!!!!
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 травня 2022 08:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Ноги до вибору, до кольору!
  Пише Натонька (12 липня 2021 21:00)
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100