Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Перепічка гуцульська
 

Перепічка гуцульська

17 липня, 2011  |  Коментів (13)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Перепічка гуцульська


Витрати продуктів на 1 перепічку вагою 500 г:

350 г борошна
10 г дріжджів
10 г маргарину
10 г цукру
3 г солі
0,5 г кмину
10 г борошна для пісипання
1 г олії для змащування листів
180 г води

Перепічку готують з безопарного дріжджового тіста. В посуді з підігрітою до 30-35 С водою розчиняють дріжджі, цукор і сіль, всипають борошно, перемішують протягом 6-8 хвилин, до утворення однорідної маси, додають розтоплений маргарин і ще раз перемішують. Посуд закривають кришкою або чистою тканиною і ставлять в тепле місце для бродіння.

Після збільшення об'єму тіста в 1,5-2 рази його обминають і знову ставлять для бродіння. Під час бродіння тісто обминають ще 2-3 рази, щоб воно стало пухким.

Готове тісто ділять на куски масою 560 г, розкачують з нього коржики завтовшки 0,8-1 см і діаметром 250 мм, залишають на 20 хвилин, щоб тісто підійшло. Перед випіканням коржі змочують теплою водою і посипають кмином.

Перепічка гуцульська


Випікають в духовці при температурі 220-270 С протягом 20-25 хвилин. Готова перепічка має круглу форму діаметром 240-250 мм завтовшки 2,5-3 см.

Перепічку подають до перших і других страв замість хліба.

Перепічка гуцульська


Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з книги "Закарпатські народні страви" (1991 р)


Часу в мене пішло менше на випічку.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Майя Шутенко (17 липня 2011 19:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Натонько!!! a0a
Перепічка-просто чудо,така пухкенька і надзвичайно апетитна,рум"яна скоринка!!! love
Дуже гарний рецепт, і випічка бездоганна,як і все-,що створюють Ваші Золоті руки!!!!! 3fb
 



#2 написав: Mironka (17 липня 2011 19:53)


Група: Кондитер
Коментарів: 14
Дуже гарна випічка. А скільки перепічок виходить із поданої порції складників?


--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
 



#3 написав: Натонька (17 липня 2011 20:21)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Майя Шутенко, дякую! Захвалили feel
Цитата: Mironka
А скільки перепічок виходить із поданої порції складників?

одна штучка smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: мари4ка (17 липня 2011 22:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 82
Ох і румяненький хлібчик!!! Красота і смакота!!! Як я люблю таку випічку love
 



#5 написав: Swetty (20 липня 2011 00:18)


Група: Гості
Коментарів: 0
Здається, що такий хліб буде вигідним доповненням до будь-якої їжі)))))
 



#6 написав: Natalyadiva (20 липня 2011 01:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Гарне пухке тісто, припечена шкірочка! winked
 



#7 написав: smakota (21 липня 2011 04:04)


Група: Гості
Коментарів: 0
одним словом - смакота!
 



#8 написав: Ірка-Шкірка (26 липня 2011 00:15)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Така пухкенька перепічка!!! Смакота!!!
 



#9 написав: lana (1 серпня 2011 17:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 45
Це щось неймовірне!! Пухке, пахуче, смачнюче!!!!!!
 



#10 написав: marinka (10 вересня 2011 13:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Супер пухкенька перепічка!
 



#11 написав: Мусічка (11 жовтня 2012 15:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12

Сьогодні приготувала перепічку. Вийшла дуже пухка і смачна. Гарний рецепт!!!!
 



#12 написав: Амазонка7 (11 лютого 2013 23:45)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Смачна!!! Дякую за рецепт!!! no
 



#13 написав: Ксенічка (20 лютого 2013 01:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Така звабливенька ця перепічка, що і ніч не ніч , а смакові рецептори своє роблять belayДякую, Натонько.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100