|  | 
 
11 яєць210 г цукру
 135 г борошна
 2 ч. л. розпушувача
 півкілограма маку чи подрібнених горіхів.
 
 
 
 Мак подрібнити кавомолкою та залити водою, щоб ледь покрила, проварити 7-8 хв. Змішати з борошном і розпушувачем. Жовтки відділяємо від білків, збити з цукром до білого.
 Білки збити окремо, додати краплю лимонного соку в процесі збивання.
 Акуратно, методом складання все об'єднуємо. З цього набору продуктів печуть два коржа. Кожен розрізаю на три частини. Але якщо діаметр форми великий, то можна й один. Випікаємо як звичайний бісквіт.
 
 Я перемащувала маслом зі згущеним вареним молоком та додавала смажений арахіс.
 
 
 
 Джерело: Рецепт розміщено Коко Шанель Дякую за нього! Дуже-дуже смачно получилось! Якщо хтось ще не читав детальний опис торта, то зайдіть в тему до Наталі і отримаєте массу задоволення та поглянете, який ж це торт всередині получається. |  |