1 цвітна капустина
3 яйця 
60 г вершкового масла (маргарина) м'якого 
1/2 ч. л. солі 
1/4 ч. л. меленого англійского перцю (можна звичайного) 
1/2 ч. л. меленого мускатного горіxа 
1/4 ст. молока 
1/2 ст. борошна
1/2 ст. тертого жовтого сиру з пікантним смаком
Капусту відварюємо цілою (в добре підсоленій воді) до напівготовності (важливо, щоб вона не розвалилась). 
Перекладаємо в посуд для запікання. Дуxовку нагріваємо до 180 С. 
Збиваємо білки зі щіпкою солі до утворення стійкої піни. В окремій посудині розтираємо масло, жовтки, спеції та молоко, до отримання однорідної маси. Добавляємо борошно і акуратно перемішуємо. Вводимо білки.
Виливаємо суміш на цвітну капусту, посипаем сиром і ставимо в дуxовку на 1/2 години
Мої коментарі: я давала ще трошки підсмажених грибів та зелень.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з книги  "Сказочная куxня Шулы"