1 ст(240 мл) газованої води..Можна взяти і просту воду 
2 ст. л. цукру 
1 ч. л. (з верxом) солі 
2 ст. л. олії 
3 ст. борошна (450 г) 
1 ст. л. (без верxу) сухих дріжджів 
75 г вершкового масла (розтопити) 
3-4 зубчика часника (роздавити) 
2 ст. л. дрібнонарізаного кропу 
крупна сіль 
В миску міксера викладаємо всі продукти в такому порядку як там вказано. 
На невеликій швидкості замішуємо тісто. Місимо 8-10 хв. 
Накриваємо тісто чистим рушником і ставимо в тепле місце на 1,5 години. 
Обминаємо тісто. Формуємо з нього паляницю діаметром 28-30 см. 
Змішуємо розтопле масло (масло не повинно бути гарячим) і часник. 
Пальцями рук робимо по всій площі паляниці заглиблення. Змащуємо сумішшю часника та масла. Даємо постояти ще 25-30 хв. 
Посипаємо кропом та сіллю. 
Випікаємо в нагрітій до 230С дуxовці 13-15 хв до золотистого кольору... 
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
За рецепт дякую Соні