Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Пиріг з гарбузом та вишнею
 

Пиріг з гарбузом та вишнею

25 жовтня, 2009  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Пиріг з гарбузом та вишнею


450 г муки
30 г цукру
25 г маргарину
1 яйце
7 г солі
15 г дріжджів
220 г води (я дала молока)

550 г гарбуза
цукор
кориця
20 г масла

Тісто для пирога готується опарним способом. 1/3 готового тіста залишають для приготування решітки (оформлення) на поверхні пирога. Решту розкачують у пласт товщиною 1,2-1,5 см будь-якої форми (квадратної, круглої або овальної). Розкачаний пласт викладають на змащений лист; на його поверхню рівномірно накладають начинку, після чого на начинку викладають з прутиків тіста решітку, закріпляючи кінці кожного прутика з напівфабрикатом пирога, по краях пирога викласти тісто у вигляді бортика. Перед випіканням пиріг змастити жовтком, випікати при температурі 150-180 градусів протягом 50-60 хв.

Приготування начинки: обчищений гарбуз (м'якоть) нарізають дрібними кубиками і підсмажують на маргарині, додають цукор, корицю, вишні і добре перемішують.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з книги Погодіна Йолана, Бачо Катерина: Закарпатське печиво


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100