Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Гострі баклажани
 

Гострі баклажани

27 серпня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Консервація
 

Гострі баклажани


5 кг баклажанів

0,5 кг перцю
300 г часнику
20 г паприки гіркої
0,5 кг помідорів
300 г оцту
250 г холодної кип'яченої води

Баклажани порізати кружечками

Гострі баклажани


посолити, відставити на 3 години. Віджати. Обсмажити на рослинній олії. Умочувати в заправці і укладати в банки. Якщо заправка залишиться, розлити по банках. Стерилізувати 0,5 години.
Заправка: перець, часник, помідори, паприку змолоти, додати оцет і кип'ячену воду.

Гострі баклажани


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (16 березня 2010 16:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Виглядає заманливо, думаю має бути смачно. Мушу спробувати! Дякую! smile
 



#2 написав: irunacom (28 лютого 2011 16:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
На вигляд гарненькеєдиний мінус що гостре, мені гострого на можна... c0220
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100