Шоколад — 180 г Насіння грабуза — 60 г Груша — 1 шт Цукор — 150 г Вершкове масло — 150 г Яйця — 3 шт Борошно — 150 г Розпушувач — 1 ч.л.
Подрібніть шоолад (180 г, молочний або чорний) і гарбузове насіння (60 г, можна любі горіхи).
Потім кубиком в пів сантиметра наріжте грушу (або яблуко).
В чаші міксера з'єднати цукор (150 г) і вершкове мало кімнатної температури (150 г).
Збивайте міксером 3-4 хвилини. Потім введіть 3 яйця.
Тепер всипаємо 150 г борошна і 1 чайну ложку розпушувача.
З'єднуємо до однорідності та додаємо шоколад, грушу та насіння.
Перемішуємо до однорідності і викладаємо в форму 18 см. На дно стеліть пергамент.
Випікаємо при 160С (верх-низ) до готовності.
P.S. Дуже смачний пиріг! Пекла підряд два рази))
|