|
200 г вершкового масла 30 г шоколаду 2 ст. л. какао-порошку 3 ст. л. цукрової пудри
1. Масло заздалегідь дістати з холодильника, воно повинно стати трохи м'яким і пластичним, але не в якому разі не поганим! 2. Шоколад розтопити на водяній бані (якщо буде погано топитися можна додати столову ложку не жирних вершків або молока), перекласти в миску, дати трохи охолонути, він не повинен бути гарячим, щоб масло не потекло при змішуванні. 3. Масло перемішати ложкою (не збиваючи) з какао і цукровою пудрою, потім додати шоколад, добре розмішати ложкою до одного рідної консистенції і кольору. 4. Формочку кришка від маслянки) застелити харчовою плівкою, викласти в неї масу, розрівняти поверхню. 5. Прибрати форму з маслом в холодильник поки не застигне. 6. Потім перекинути на тарілку, зняти плівку. 7. Зберігати в холодильнику в закритому посуді.
|
|