Для приготування таких сирків нам потрібно силіконові формочки, шоколад, сир, масло, цукор і гарний настрій.
250 г коров'ячого сиру
50 г вершкового масла
35 г цукру / помолотого на пудру за бажанням/
200 г шоколаду (я беру чорний гіркий) або можна монетки
Беремо шоколадку, ламаємо на шматочки, і топимо на водяній бані /вода у нижній каструльці не торкалася дна верхньої посудини, у якій топиться шоколад/.
Кісточкою (у мене силіконова) наносимо шоколад на силіконові форми (з внутрішньої сторони - зсередини поверхня форми має бути глянцева, щоб шоколадна поверхня не поламалася) і кладемо у холодильник на 5 хв. Витягуємо форму із заготовками і ще раз наносимо шар розтопленого шоколаду.
За цей час беремо сир перетираємо через сито або за допомогою блендера, додаємо розм'якшене вершкове масло (кімнатної температури), цукор (можна помолоти на пудру). Ретельно вимішуємо до однорідної маси. У форми із застиглим шоколадом покласти сирну масу і зверху викласти шоколад, що залишився. І відправляємо у холодильник на 20 хв
Сирки витягуємо з форми і викладаємо на тарілку.
Смачного.