 |
50 г укропу 4 ст. л. рослинної олії (70г) 3 великі зубці хорошого (пекучого) часника 100 г томатного соку 0,5 ч. л. розпушувача 1,5 скл. борошна 0,5 ч. л. солі 0,5 ч. л. цукру
У блендер покласти кріп і часник, олію, томатний сок, насипати сіль, цукор. Збити до однорідної рідкої суміші. У миску насипати 1 скл. борошна, змішаного із розпушувачем. У борошно вилити рідку суміш. Перемішати ложкою. На стіл насипати 0,5 скл. борошна і викласти на нього м'яке тісто. Замісити гладке тісто. Розкачати у тонкий пласт і нарізати ножем або формочками. Печиво викласти на деко, застелене папером для випічки або силіконовим ковриком. Поставити в розігріту до t=200~220°C духовку на 10~12 хвилин. Смачного.
|
 |