0,5 кг курячого філе
150 г тертого твердого сиру
2 яйця
1/2 п. панірувальних сухарів
0,5 - 1 ч. л. курячої приправи
перець
рослинна олія
Куряче філе нарізати тонкими пластинками.
Сир потерти на крупній терці.
Сирі яйця розбити в миску, поперчити і вилкою збити.
На тарілку висипати панірувальні сухарі і перемішати з приправою.
На кожну пластинку філе викласти трохи тертого сиру, скрутити в рулетік, умочити в яйці, обваляти в паніровачних сухарях.
Обсмажити з усіх боків в рослинній олії.
Подавати можна гарячими або холодними.
Мої коментарі: перш ніж посипати сиром, змащувала філе майонезом з подрібненим часником.
Журнал "Люблю готовить" №6 (2007 р)