|  | 
 
Форма 22*25
 Пряникове тісто:
 6 яєць
 1скл.цукру
 250 г рідкого меду
 приправи до пряників(по1/2ч.л.кориці,сухого меленого імбиру,сухого мускатного горіха)
 1 ч.л.соди
 250 г маргарину
 2,5 скл. борошна
 
 Яблучне тісто:
 4 великих яблука
 ¾ склянки цукру
 250 г борошна
 1 ч.л. соди
 1 ч.л.розпушувача
 4 яйця
 250 г сухофруктів(горіхи,родзинки)
 
 Крем:
 250 г масла
 1скл.цукру-пудри,ванільний цукор
 1скл.сметани
 чорнослив 150гр
 
 
 
 Пряникове тісто:Відокремити у яєць білки від жовтків.М'який маргарин розтерти з цукром,поступово по-одному вмішати жовтки,додати мед,перемішати,всипати приправи до пряників,соду та просіяне борошно все змішуємо, в кінці легко вмішати збиті на піну білки.Випікати у формі вистеленій пергаментним папером при 180град.35-40хв.,розрізати на два коржа.
 Яблучне тісто:
 Почистити яблука, нарізати кубиками, засипати цукром і дати постояти протягом 30 хвилин. Потім додати сухофрукти, яєчні жовтки, борошно, розпушувач і соду,вимішати, в кінці збиті яєчні білки. Випікати при температурі 180 градусів 35 хвилин.
 Крем:
 М'яке масло збити з пудрою та ванільним цукром,додавати по-ложці сметану, втерати дерев'яною ложкою,додати порізаний чорнослив(в мене домашній).Перекладаємо:пряниковий корж,крем,яблучний корж,крем,пряниковий корж.
 |  |