|  | 
 
Сироп:13 г масла
 25 г цукру
 37 г молока
 
 тісто:
 сироп
 200 г борошна + 4 ст.л.
 50 пудри
 100г масла
 1 жовток
 
 
 
 Сироп: в каструльці змішати масло і цукор закип'ятити, додати гаряче молоко.зварити сироп. Остудити до кімнатної температури.Тісто: змішати муку,пудру, масло і жовток і додаємо охолоджений сироп. Добре вимішуємо тісто. Тісто ставимо в холодильник на 30хв.
 Тісто качаємо тонко, підсипаємо мукою щоб не прилипало. Виробляємо печиво. Половина цілі, а інша з отвором посередині. На деко з пергаментом випікаємо при 200 градусів приблизно 10-15 хв.
 Коли печиво вистигне, перемащуємо густим джемом і накриваємо тією половинкою що має отвір. Посипати пудрою.
 Смачного!
 Джерело: з інтернету |  |