|  | 
 
250 г гарбуза100 г сиру фета
 1 невелика червона цибуля (кримська)
 0,5 пучечка руколи
 1 невелике гроно винограду
 1 ч.л. меду (або 30 г цукру)
 1-2 ст.л. винного оцту
 1-2 ст. л. оливкової олії
 сіль до смаку
 
 
 
 Гарбуз почистити, порізати часточками, викласти на деко, збризнути олією і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 10 - 15 хв. Стежити, щоб гарбуз не перепікся і кубики не втратили форму в салаті при перемішуванні.    Ццибулю порізати півкільцями або по довжині цибулини. Змішати оцет з сіллю і медом, залити цим маринадом цибулю, перемішати. Залишити на 20-30 хвилин маринуватися.
 Виноградини пообривати з грона, розрізати навпіл і вибрати кісточки. (Я не розрізала і кісточки не вибирала, бо в мене був домашній виноград, не крупний.)
 Фету порізати кубиками.
 В салатнику поєднати оходжений гарбуз, фету, виноград, додати цибулю разом з маринадом. Зверху прикрасити листям руколи.
 Додаткової заправки салат не потребує, оскільки в ньому є достатньо олії на якій запікався гарбуз + заправка.
 Джерело: http://nyam-nyam-5.com/ |  |