Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Домашній кетчуп
 

Домашній кетчуп

4 вересня, 2015  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Консервація
 

Домашній кетчуп

4 кг помідор
10 перчин
0,5 кг яблук
0,5 кг цибілі
2 гіркі перчини

спеції:
10 горошин чорного перцю
10 горошин духмяного перцю
10 шт гвоздик
10 шт лаврового листка


1 ч.л.перцю
2 ст.л.солі
300 г цукру(міряла колишньою стограмівкою)
200 г оцту
4 ст.л.крохмалу
1 гол.часнику

Помідори,перець,цибулю,яблука порізати на 4 частини;у марлевий мішечок завязати спеції і вкинути у каструлю.Все це варити 2 години.Зняти дану масу з вогню і пермолоти на комбайніі, перетерти на ситові.Після цього вкинути сіль ,цукор,оцет,крохмал ,часник(на часникодавку) і варити ще 20 хв.
Власне я кидала 1 гірку перчину,чорного перцю не давала,оцет лила за смаком(160 мл)і часнику лише 4 зубочки давала,щоб не був надто гострий.Крохмал давати теж залежно від консистенції,я давала 2 ст.ложки.
Виходить 6,5 півлітрових баночки

Джерело: від знайомої

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (14 вересня 2015 17:40)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Супер!!!смачно та корисно!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 3
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100