  |   
                         
 
 
Корж-основа:                    150 г борошна                  130 г вершкового масла                  80 г цукру                  1 п. ванільного цукру (8гр)                  1/2 ч.л розпушувача                  130 г вершкового крекеру    Шоколадний корж :                  130 г цукру                  4 яйця                  100 мл рослинної олії                  100 г натурального йогурту                  15 г какао                  200 г муки                  2 ч.л. розпушувача    Крем з полуницею :                  500 г полуниці ( в мене заморожена )                  100 г молочного шоколаду з йогуртовою начинкою ( брала звичайний )                  500 мл 33 % вершків                   50 г цукру                  40 г швидкорозчинного желатину    Шоколадний крем :                  350 г натурального йогурту                  100 г чорного шоколаду                  80 г цукру                  15 г швидкорозчинного желатину 
  
 
 Корж-основа. Печиво подрібнити в крихту та додати решту складників.Все ретельно перетерти руками або блендером , до утворення дрібної крихти.На дно форми застелити папір для випічки , викласти масу і щільно утрамбувати пальцями.   Шоколадний корж. Яйця ,цукор ,олію та йогурт збити вінчиком до однорідності. Додати просіяне борошно ,розпушувач та какао.Тісто виливаємо на корж-основу та печемо при 180 гр 20-25 хв .Охолодити не виймаючи з форми.   Крем з полуницею.Желатин розвести у гарячій воді.Вершки збити в пишну піну, додати розчинений желатин (кімнатної температури).Сюди ж додаємо полуницю та подрібнений шоколад.Рівномірно виливаємо на корж і ставимо на холод.   Шоколадний крем. Йогурт збити з цукром, додати розчинений желатин ,добре перемішати.Шоколад розтопити та додати до йогуртової маси.Виливаємо поверх полуничного крему і ставимо в холодильник.Прикрасити за бажанням. Смачного!   Р.S. Торт дуже смачний . Розсипчаста основа , пухкий шоколадний корж , полуниця ,йогуртовий крем ,шоколад ...    Вершки замінила на сметану.    Розмір форми 30*15. 
 
 
Джерело: http://gotuemo.com/ua/blog/deserty/tistechka/tistechka-polunytsya-v-shokoladi.html  
 | 
                              |