|  | 
 
500 г пшеничного борошна1 пачка порошку для печива (1,5 ч.л.)
 200 г картопляного пюре
 120 г смальцю
 180 г цукру
 1 пачка ванільного цукру (1,5 ч.л.)
 1 яйце.
 
 
 
 Борошно перемішати з порошком для печива, добре вимісити з картопляним пюре, смальцем, цукром, ванільним цукром і яйцем. Тісто розкачати качалкою в пласт завтовшки 0,5 см і вирізати з нього різними формочками печиво.
 Печемо при температурі  180 градусів 10-15 хв (печемо на змащеному маслом деку  або вистеленому  пергаментом).
 Готове печиво обкачуємо   у  ванільному цукрі.
 Смачного.
 Джерело: Мамин записник |  |