Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Аджика з перцю
 

Аджика з перцю

20 жовтня, 2012  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Консервація
 

Аджика з перцю

3 кг червоного болгарського перцю
250 гр пекучого перцю (паприки)
0,5 л пасти "Чумак"
0,5 кг цукру
100 гр солі
300 гр оцту
300 гр олії
4 головки часнику

Перець і солодкий, і паприку змолоти,варити 20 хв., додати подушений часник і варити ще 10 хв. Накладати у сухі стерилізовані банки, закатати.
Я ще перекидаю догори дном і накриваю,так стоїть до повного охолодження.
В мене вийшло 3,5 л.

Аджика з перцю

P.S. Другий рік роблю таку аджику, подобається, тим, що швидко готується і не треба довго варити.

Рецепт також є в авторській темі ось тут


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
The judiciary system in the United States
  Пише AndrewGet (Сьогодні, 09:43)
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100