1 банка печінки тріски (250г) 400 г картоплі 200 г моркви 4 яйця 200 г квашених або маринованих огірків сіль майонез
[center] ![Салат із печінки тріски Салат із печінки тріски](/uploads/posts/2014-06/thumbs/1401620308_003.jpg) [/center Картоплю і моркву відварити. Моркву почистити і натерти на середній терці. Картоплю почистити і нарізати кубиками. Яйця натерти на середній терці. Огірки нарізати кубиками або соломкою. З печінки тріски злити олію і розім"яти вилкою. Всі інгредієнти змішати, при необхідності посолити і заправити майонезом. ![Салат із печінки тріски Салат із печінки тріски](/uploads/posts/2014-06/thumbs/1401620470_005.jpg)
Джерело: Із сайту " www.say.7.info"
|