Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Полуниця у власному соку
 

Полуниця у власному соку

28 червня, 2008  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Консервація
 

Полуниця у власному соку


1 кг полуниці
250 г цукру

Ягоди полуниці добре промити в холодній кип'яченій воді. Перебрати, покласти в емальованою посуд і засипати цукром.
Через 8-10 годин (коли виділиться сік і покриє полуницю) викласти її в стерильні півлітрові банки і залити соком.
Накрити кришкою, стерилізувати 10 хвилин і закатати.

Журнал "Люблю готовить" №6 (2007 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (16 березня 2010 16:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Полуниця у своєму соці те що треба до десертів!!!!!!!
 



#2 написав: Kseniya (4 червня 2010 23:22)


Група: Гості
Коментарів: 0
Від такого десерту можна "язика проковтнути".
 



#3 написав: Ксенічка (1 березня 2013 22:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Роблю так і дуже нам смакує взимку.
 



#4 написав: Amberka (14 червня 2015 02:49)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Господиньки, підкажіть, будь ласка, - а якщо розкласти в літрові банки, скільки часу стерилізувати треба?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100